| laviniabeluska11 a întrebat:

Mă frământă faptul că iubitul meu e uneori mai rece cu mine. Îmi spune că e stresat că nu avem bani și că nu îmi poate oferi prea mult. El este dulce cu mine, mă mângâie, mereu îmi spune că mă iubește, e atent și afectuos, are grijă de mine. Însă are unele momente când se închide în el și nu înțeleg de ce. Poate atunci îl iau în brațe și vreau sa îl pup și nu mă bagă în seamă. Stă pe telefon sau pe laptop în continuare. Mă doare foarte mult si mereu trebuie să îi atrag atenția. Nu i-am cerut nimic altceva decât atenție și dragoste. Cum să îl fac sa nu mai fie așa?

4 răspunsuri:
| xRallu a răspuns:

Lasa-l sa se inchide in tine

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da ce cunoscuta mi se pare povestea laughing
Asa sunt acest gen de baieti/barbati. Poate gandeste logic, stie ca o imbratisare nu o sa ii rezolve problema lui fizica sau lucruri de genul. Poate gandeste prea mult inainte sa faca ceva si dupa ce face. Poate analizeaza mai mult si in astfel de momente simte ca trebuie sa faca ceva pentru a fi bine in continuare, ceea ce o descarcare cuiva nu o sa il ajute prea mult. Mai ales daca sunteti si din domenii diferite de activitate.
Nu prea ai ce sa ii faci, poate doar tu sa incerci sa schimbi ceva. Sa il faci sa vada ca te intereseaza problema lui si incerci sa o rezolvi cumva, iar el cand o sa vada si o sa vada ca nu te descurci, o sa se simta mai bine happy

| Plato a răspuns:

Ugh, femeia perfecta, cand ai probleme pe cap sa ti le puna si pe ale ei. laughing
Mai fetito, deci dupa ce ca vezi ca e stresat, mai faci si tu figuri sa-l stresezi mai tare? Eu asta inteleg din ce ai scris.

Cum il faci sa nu mai fie asa? Incearca sa-i iei din probleme sau sa-l ajuti sa le rezolve, in loc sa ii fii o povara in plus. Sunt unele momente in care trebuie sa lasi deoparte cerintele tale, printesico. Te doare? Pai poate nici el nu e extaziat, te-ai gandit? Dar la faptul ca in momentele alea numai de atragerea atentiei nu are chef/nevoie te-ai gandit?
In afara de nevoile tale, la ce te-ai mai gandit?

| Larysa690 a răspuns:

Eu cred ca te iubeste dar poate are niste probleme si din cauza stresului e asa.Incearca sa vorbesti deschis cu el cand il vezi calm si intreaba-l ce probleme are si spune-i ca pe tine nu te deranjeaza ca el nu are bani ca tu il iubesti si vrei atentia si dragostea lui.Gandeste-te sa faceti ceva nou, fa-i o surpriza placuta, iesiti la un film, fi mereu draguta cu el ofera-i atentie si cand il vezi suparat strangel in brate si faceti dragoste...fi cat mai deschisa cu el si fal sa aiba incredere in tine:*
Bafta!