| Hapsalaul213 a întrebat:

Mie imi place de o fata din clasa, dar ea nu ma place.Imi vine sa renunt dar am scris o poveste de dragoste si am de gand sa i-o daruiesc.Un coleg de la mine din clasa, de ziua ei, din greseala a sarutat-o.Sunt foarte gelos pe el. Dati-mi va rog un sfat.Sa renunt sau sa continu?

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca tu crezi ca din greseala poti saruta o fata mai bine renunta, daca se poate spune ca poti renunta la ceva ce nu ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii sigur ca nu te place, sau doar crezi tu asta? Daca nu stii sigur, pune un baiat sau o fata sa o intrebe separat. Daca stii sigur, nu cred ca ar trebui sa continui. Adica nu poti sa o faci sa te placa cu forta. Lasa ca fiecare sac are peticul lui happy.

| RemusAndrei a răspuns:

Incearca sa nu mai fi gelos... iti vei face rau singur si in loc sa te concentrezi pe fata tu incerci sa-l distrugi pe el.

| rizbytzu a răspuns:

Cel mai rău lucru ar fi sa renunti la ia nu măcar spune-i ce simți ce poate merge rău ( zic și eu na ), ideia e sa nu renunti.Ia vezi poate din greșeala o săruți și tu.

| Squizz a răspuns:

Acuma depinde poate chiar il place pe baiatul ala, sti cum e daca nu risti nu castigi asa ca dai drumu mai repede si zi poezioara ta care poate o sa o sensibilizeze. Nu incerca sa o saruti acum pentru ca se poate sa se supere pe tine de tot incearca sa te apropii de ea ca si un prieten foarte bun apoi cand sti ca ca e intr-o situatie nasoala consoleaz-o si zii povestioara ta. Logic sarut-o in momentul ala ca sa-i vezi reactia daca e bun go pe ea daca e rea, iti ceri scuze ca nu te-ai putut abtine.Cam atata pot sa-ti zic sper ca te-am ajutat!

| Hapsalaul213 explică (pentru Squizz):

Mersi mult! O mica problema:amandoi avem 9 ani!

Mersi mult! O mica problema:amandoi avem 9 ani.

Mersi mult! O mica problema:amandoi avem 9 ani si pe ea o cheama Rosana.

| aloneq12 a răspuns:

De ci in pimul rand batel si continua cu fata!