Da ar fi frumos, dar nu te intinde, cu natate fericire floricele bla- bla -bla.
Scrie-i doar '' La multi ani! '' daca ii scrii mai multe o sa creada ca vreti sa va impacati sau ca nu l-ai putut uita.
Scriei un mesaj in care sa scrii esentialul si sa dai impresia c anul esti asa entuziasmata pe cat esti, crede-ma e mai bine, dupa s-ar putea sa iti auzi vorbe.
Pai depinde ce vrei tu de la el. Daca vrei sa va mai revedeti cumva ai putea sa-i trimiti ceva de genu` ''Nu am uitat ca e ziua ta. Te astept cu o cinste'' si posibil, daca mai e interesat de tine, sa te invite undeva. Eu asa am procedat cu fostul prieten si sincer a mers( adica m-am intalnit cu el la un suc, nu ne-am impacat
). Asa, revenid la problema ta, daca nu mai vrei nimic de la el ( in sensul sa va impacati sau sa va intalniti) trimite-i simplu un LA MULTI ANI! fara alte texte. Cum zicea si @Pitic, sa nu creada ca mai vrei ceva de la el, daca chiar nu speri sa va impacati. Daca, vrei sa mai fi cu el, trimite-i ce ziceai tu, e foarte original si dragut. Oricum, un gest super dragut sa vrei sa-i urezi LMA chiar daca v-ati despartit