| 19100595 a întrebat:

Am o mica nelamurire
Azi la amiaz mi-am facut un test de sarcina la care au aparut 2 linii prima a fost mai pronuntata dar a doua era doar putin roz initial am crezut ca testul nu e bun si am facut un alt test o alta marca si acelasi rezultat adica 2 linii doar ca a doua nu era chiar asa pronuntata ca prima. Tin sa mentionez ca testul a fost citit in intervalul inscris in instructiuni simptome de sarcina nu am dar mi-a intarziat menstruatia 8 zile si de obicei am un ciclu regulat.
Ps:

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In acest moment NU pot sa existe SIMPTOME DE SARCINA, dintr-un motiv extrem de simplu si anume fiindca in acest moment sarcina se prezinta sub forma unei celule microscopice invizibile practic lipsite de activitate. Simptomele de sarcina reale pot sa APARA si sa EXISTE numai in momentul in care sarcina are minim 6-7 saptamani. dar nu apar si nici nu se manifesta in cazul tuturor femeilor si nici in toate cazurile de sarcina. Existenta celei de a 2 linii chiar si mai putin pronuntate, confirma in mod cert si absolut sigur, existenta hormonului de sarcina in urina, care este produs in mod absolut sigur de catre o sarcina instalata in uter. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Testul este pozitiv, esti insarcinata. Simptomele de sarcina apar cam dupa 2-3 saptamani de intarziere a menstrei si numai in 40% din cazuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca esti insarcinata, dar daca ai inca dubii, mergi la ginecolog. acolo vei afla cu siguranta 100%

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

2 lini inseamna ca esti insarcinata. Indiferent de culoarea lor. Daca una e mai aprinsa la culoare etc decat cealalta. Du-te la ginecolog si fa analize de sange ca sa verifici daca esti insarcinata. Testele de sarcina mai au si raspunsuri eronate, dar analiza de sange nu te va dezamagi. Bafta.