anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu nevoie de parerile voastre! Habar nu am ce sa fac sunt indragostita de un prieten de al meu! Intr-o seara am venit cu el din club, in club am baut amandoi, dupa asta am mers la el acasa si am facut sex.eu il placeam de mai de mult dar ma minteam singura nu vroaim sa constietizez asta! Acum iese cu o fata si mor de gelozie! nu stiu cum sa ma controlez! nu vreau sa-si dea seama pentru ca ce s-a intamplat in seara aia in opinia lui a fost doar sex si atat la mine a fost ceva mai mult.va rog spune-ti si mie parerile voastre! fara jigniri sau alte alea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta e...mergi inainte parerea mea. te-a vazut ca pe o simpla aventura. o tipa cu care se culca odata si gata. se mai intampla. nu sta ancorata in trecutwinking

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu prea ai ce face, pentru el a fost doar o aventura

| DNSK a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca pentru tine a insemnat mai mult decat sex. Vorbiti despre asta, nu are rost sa te uiti cum se cupleaza cu alta. Poate si pentru el a insemnat mai mult, n-ai de unde sa stii pana nu discutati despre ce s-a intamplat. Multa bafta!

| TheAce a răspuns:

Salut. Se intampla, tine doar de tine cum actionezi. In general e bine sa lasi putin timp sa treaca. Poti sa te combini si tu cu cineva si sa-l vezi cum reactioneaza. Poti desigur sa vorbesti cu el despre toate astea. De ce nu chiar la o sticla de ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i ce sentimente ai pentru el, caci daca nu, el o sa te stie ca pe o prietena cu care a facut sex dupa ce a plecat din club.
S-ar putea sa se obisnuiasca cu asta.

| IepurasPerfect a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ce simti. exista sanse sa aiba si el aceleasi sentimente chiar daca iese cu alta, chiar daca ignora ceea ce a fost intre voi. nu mai ai ce pierde acum

| deea8907 a răspuns:

Multumesc mult celor care mi-au raspuns la intrebare!

| francescamiruna a răspuns:

Iesi si tu cu un baiat poate va simti intr un fel si el ce simti tu. Si daca nu functioneaza asa ii spui ce simti tu, pana la urma nu ai nimic de pierduthappy:*