| Marie_8827 a întrebat:

Deci eu am 17 ani iar prietenul meu 18 si ne-am gandit sa ne incepem viata sexuala. Am doua intrebari :
1 Daca inghit sp***a lui, raman insarcinata?
2 Ce fac daca se rupe prezervativul si el eja******a in mine?
Imi este putin frica si vreau sa fiu sigura ca nu raman gravida
Ms:*:* Pa

Răspuns Câştigător
| MsdfdsSeArde a răspuns:

Deci faza cu inghititul spermei... mi se pare scarbos si eu sunt baiat laughing daca tot i "se scoala lui" sa isi dea drumu pe tine macar sa o faca pe sanii tai... dar sa nu te puna sa inghiti si faza e ca daca o faci pentru prima data s'ar putea sa versi pentru ca nu e ca apa chioara consistenta e ca a unui sapun lochid daca ai vazut (de fapt exact asa e ) zici ca sapunurile au fost facute din sperma baietilor laughing ma rog si faza e ca cu prezervativu documenteazate pe google care e cel mai bun ca am inteles ca sunt unule care s'au rupt in timpul partifei (a si in caz ca inghiti nu ramai insarcinata laughing ca sperma se duce in stomac unde presupun ca e dizilvata/distrusa de acidul gastric ma rog.
Sper ca te'am ajutat :* si multa bafta. By3

20 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. daca inghiti sperma nu poti ramane insarcinata.
2. daca se rupe prezervativul, te duci urgent la ginecolog si vezi daca iti prescrie pilula de a doua zi (esti prea mica pentru asta, dar ginecologul stie mai bine).
Trebuie sa intelegi ca exista o singura masura de contraceptie 100% sigura: abstinenta. Din momentul in care ti-ai inceput viata sexuala, indiferent de metoda de protectie folosita, exista un mic risc de sarcina. Asta este una din responsabilitatile pe care ti le asumi in momentul in care iti incepi viata sexuala si de care nu ai cum sa scapi.

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

1. Intrebarea asta este chiar stupida si s-a mai pus de n ori. Nu, nu ai cum sa ramai insarcinata daca inghiti sperma. Ciudat ca tu la 17 ani nu sti asta laughing

2. Sunt sanse mici sa se rupa si pentru asta exista apstila de a2a zi

| Cypronge a răspuns:

Buna Marie, este imposibil sa ramai insarcinata inghitind sperma unui barbat, la fel cum nu poti ramane insarcinata daca faci sex anal, pentru a ramane insarcinata trebuie sa faci un contact sexual tipic, adica biatul sa introduca penisul la tine in vagin si sa ejaculeze / poti ramane insarcinata daca ai facut sex normal in vagin chiar daca baiatul nu a ejaculat in tine deoarece in timpul actului sexual penisul barbatului secreta un lichid lubrifiant care contine si spermatoizi, sunt sanse mai mici sa ramani insarcinata asa dar exista.,
Deci inca odata nu iti fa griji nu exista nici o posibilitate de a ramane insarcinata daca inghiti sperma dupa un contact sexual oral, intra pe site acesta pentru a vedea detalii despre cum se poate face un sex oral http://www.imaginelife.ro/......s_cu_pas/.
Iar in legatura cu a 2 intrebare, daca cumperi un prezervativ fabricat de o marca cunoscuta in domeniu sunt sanse foarte mici ca el sa se rupa, dar daca cumva se intampla exista niste pastile ce le poti lua a 2 zi pentru a preveni sarcina, intereseaza-te de asta intr-o farmacie.
Un ultim lucru care vreau sa til spun e sa nu iei in considerare unele raspunsuri pe care e posibil sa primesti de la unele persoane in legatura cu sexul oral, este ceva normal este o forma de sex care se practica inca din antichitate si e ceva ce poate aduce un cuplu mai aproape unul de altul. Si in cele din urma e viata ta e corpul tau.

| clauss a răspuns:

La prima intrebare nu si la a doua exista sanse mari

| Kylexy a răspuns:

1.nu poti ramane insarcinata.
2.indicat ar fi sa te duci repede la baie sa te speli cu apa rece in vagin. si ar mai fi si a 2 varianta pilula de a 2 zi dar ai grija cum spune si proverbul "ulciorul nu merge de multe ori la apa"in cazul tau poti foloso pilula de a 2 zi doar de 2 ori pe an

| BoBBy a răspuns:

Poti sa inghiti linistita sperma. nu ramai insarcinata
si daca se rupe prezervativul si el ejaculeaza in tine asta e,, RAMAI insarcinata,, dar mici sanse sa se rupa.

| Spinoasa a răspuns:

Parerea mea e sa te informezi mai bine si dupa treci la treaba...

| love_1456 a răspuns:

of doamne. daca inghiti sperma nu ramani insarcinata! inainte sa pui intrebari de astea mai documenteaza'te si tu! insarcinata ramai doar daca ai contacte sexuale neprotejate, iar daca ti se intampla sa se rupa prezervativul te duci frumusel la farmacie si cumperi pilula de a 2a zi

| MsdfdsSeArde a răspuns:

Aoleu acum abia am citit...cate greseli am putut sa fac laughing)
a...si mersi pentru fundita
p. s sper ca ai inteles ce vroiam sa zic ...si bafta :-> :*

| OzVrajitorul a răspuns:

Wow, le incerci pe toate odata sau aproape pe toate. nu ramai insarcinata daca inghiti iar daca se rupe prezervativul. iei pastila de a doua zi se gaseste la farmacie... dar mai gandeste-te odata inainte sa o faci ( daca te iubeste, daca te merita). Daca tu crezi ca el merita atuncea iubitiva multtongue

Răspuns utilizator avertizat
| ALEXme_4367 a răspuns:

1.Nu
2. Pilula de a 2 zi
Pentru evitarea sarcini este pilula contraceptiva

| DenisSa_6267 a răspuns:

1.Nu
2. Te rogi sa nu ramai gravida sau pilula de a2-a zi

| Uddiu a răspuns:

1. Nu o sa ramai insarcinata, dar nu trebuie sa mergi asa departe.
2. Prezervativul este dupa parerea mea "cea mai sigura metoda de contraceptie" 99% nu se rupe (bineinteles poti folosi unul mai bun gen DureX)
Gandeste-te foarte bine la treaba asta si daca intr-adevar vrei asta fa sa fie special pentru ca nu o sa uiti curand aceasta experienta.si inca odata dupa parerea mea nu ar trebui sa inghiti sp***a lui sau cel putin nu de acum avand in vedere ca este prima data.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca anghiti sperma nu ramai ansarcinata iar daca sa rupe prezervativu si a ejaculat an tine te duci a 2-a zi la farmacie si iei medicament de doa zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la sperma inghitita nu ramai insarcinata

| CiprianSima a răspuns:

Gravida?laughing! Dar daca ma crezi oamenii au murit inainte sa nasca copiii! Revenind la tine ca daca nghiti sperma nu ramai deloc! Da sa nu morirolling on the floorsi daca ti se rupe prezervativul si lui nu mai stiu ce numai incepeti cu prostii ca eram s eu pe cale da scapailaughingMai bine te apuci de lucruri serioase sau o rup la fugarolling on the floor

| BGD_1888 a răspuns:

Poti sa inghiti cata vrei...chiar si de mai multe ori, ca nu o sa ramai gravida. Daca se rupe prezervativul exista pastile pentru a 2 a zi...sau alte metode rapide.Succes cu inghititul ca e mai sigur big grin

| Deya_1770 a răspuns:

LOLstraight face! daca inghiti nu ramai oh go on asta e o fantezia a fetelor si a baietilor in speciallaughing iar daca se rupe prezervativul si el ejaculeaza in tine. s-ar putea sa ramaihee hee dar nu trebuie sa stai cu frica in san mereu ca se rupElaughing daca este ceva mergi la un doctor sa-ti dea pastile ca sa nu ramai cu bebetongue

| Marie_8827 explică:

Multumesc tuturor!