Nu e o situație deloc grava e una foarte fericita. Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi dăruit numai partenerului de căsătorie. Soțul meu a fost virgin pana la 24 de ani când ne- am căsătorit pentru ca îl iubea pe Dumnezeu și a vrut sa păstreze totul o pentru soția lui, refuzând toate ofertele. S, - a rugat pentru sotia lui sa o găsească începând de la 17 ani p ana la 23 când am devenit prieteni. Te încurajez sa faci la fel, sa te rogi Creatorului ca la timpul pe care El îl considera potrivit sa aducă în viata ta fata care El știe ca e potrivita sa fie soția ta. Doar sexul în căsătorie e binecuvântat de Creator. Neavând niciunul filme în cap cu alții. ne e ușor sa avem încredere, sa fim fideli minunea ne leagă numai pe noi.
Binenteles ca fiecare isi are perechea lui/ei important e sa nu aiba asteptari prea mari de la acea pereche ca atunci poate sa ramana singur!
1.Daca gasesti ceva cu care sa-ti ocupi timpul, nu, e ok.
2.Cam da. Daca nu te-a placut nimeni pana acum, nu cred sa se mai intample de acum.
3.Nu, este doar o bazaconie.
Am avut relații în mediul online până acum, relații care m-au afectat de-a lungul timpului și care m-au făcut să fiu și mai izolat și ciudat decât eram înainte...
Până acum găseam cu ce să îmi ocup timpul, dar în ultima perioadă simt că depresia a învins oarecum.
Uite, aici e buba.Relatiile de care spui tu nu-s relatii.Relatiile implica sex, saruturi, o relatie nu poate fi 100% online.Pe net sunt tot felul de ciudati, nici nu ma mir ca ai ajuns in starea asta.Incearca sa rezolvi problema asta cu un psiholog mai intai.
Ai dreptate cu siguranță, doar că neavând nicio experiență în asta, m-am atașat foarte mult de persoane virtuale care ulterior au ales să plece din viața mea, iar eu am suferit cumplit în urma acestor situații. Nu am avut niciodată o relație cu o fată din viața reală cu care să mă întâlnesc și pe care să o strâng în brațe. Am fost aproape de o astfel de relație, însă până la urmă nu s-a mai întâmplat, deoarece fata respectivă nu a mai venit la mine în oraș și relația a rămas tot numai virtuală.
Tu erai bun de manipulat virtual din ce citesc pe aici, drept unul sa isi faca fake cont de fata si sa te faca de bani ( sunt multi baieti care isi fac conturi de fete si incearca sa scoata bani de la prosti prin diferite chestii )
Nu, nu, n-ai înțeles ideea de bază și ești superficial. N-a fost niciodată vorba de bani și nici de manipulări online de acel gen. E vorba strict de adolescență.
Da nu stiu ce sfaturi sa iti dau, e o pierdere de timp oricum sa iti faci sperante false virtual cu fetele, parerea mea, tu nu stii ce face aia in spate gen
O sa numerotez intrebarile tale in ordine cronologica si voi raspunde.
1. E o situatie anormala, nu grava, cel mai probabil ai niste probleme, fie esti foarte timid, cu tulburare de personalitate, fie esti foarte foarte urat, nu stiu. Relatie in online NU exista.
2. Logic vorbind, are mai multe sanse decat cele care au avut deja relatii sexuale si romantice, dar asta nu inseamna ca musai va si ramane singur acel baiat, doar probabilitatea sa ramana este considerabil mai mare.
3. Categoric NU. Cred ca cele mai importante chestii si profunde le poti gasi in tine (precum iubirea, nimeni nu te va iubi la fel de mult precum o faci tu ), iar cele mai simple din pacate DOAR SI DOAR in alte persoane (cum este sexul sau cunostinte pentru facut caterinca ieftina in unele seri la telefon)
Ok, o să răspund și eu tot numerotând în funcție de răspunsurile pe care mi le-ai dat.
1. Da, sunt foarte timid și am frecvente tulburări de personalitate; din mai multe motive pe care nu le voi menționa aici... Există relații în online. Eu am rămas traumatizat după 2 dintre ele (desigur, e o anormalitate extremă, dar au existat multe sentimente profunde irosite din partea mea în acest tip de relații);
2. Trist, dar adevărat.
3. Sunt o ființă extrem de ciudată care NU are prieteni decât virtuali și câteva rude cu care socializează în realitate, așa că nu mi se potrivește mie deloc acest răspuns, excepție făcând prima parte care e universal valabilă.
1. Ai incercat sa faci testul ETP duo de pe psiho profile? Eu ti as recomanda sa il faci cumva...te-ar putea ajuta. Inteleg ca poate tu te ai atasat, nu neg, insa imi mentin parerile.
2. Multumesc ca ma aprobi, cu logica nu te joci, nimeni nu o poate contrazice cand e corecta si matematica.
3. Pai da, s-ar putea ca personalitatea ta sa fie oleaca dizarmonica, hai sa mai discutam in privat...
Btw te ai gandit sa incerci cu o prostituata?
Nu man, personalitatea mea e mult mai degradată de atât, e ÎNGRIJORĂTOR DE SENSIBILĂ ȘI VULNERABILĂ.
Arăt ca un copil de maxim 15 ani fizic (17 dacă ești optimist), cu toate că am terminat liceul în urmă cu aproape 2 ani și am luat bacalaureatul cu note bune. Practic sunt exact ca un adolescent, numai mintea diferă, dar nu foarte mult.
Îți explic mai multe în privat, dacă ai răbdare să citești și să comunicăm. Nu am încercat momentan cu nimeni din cauza timidității și a problemelor psihice avute încă din copilărie și dezvoltate pe parcurs.
cred ca nu ai cunosinte din psihologie
Da scrie mi in privat si vedem ce putem face!
Eu te pot invata inclusiv sa mergi la o prostituata!
Ceva știu din psihologie (am avut 8.35 în bac la materia asta), dar nu sunt expert.
App.: Nu îți pot trimite mesaj din cauza faptului că ești utilizator senior.
Hai ca ma uit sa modific la setari, prietene, stai nitel
Bineînțeles că există un suflet pereche și pentru tine, dar asta nu înseamnă că îl caută altcineva în locul tău, dacă tu stai numai în online.
Ce raspuns ipocrit
Nu stau numai în online... Îmi petrec mult timp în natură meditând, pentru că sunt o persoană visătoare și spirituală... Cu probleme foarte mari de adaptare și socializare, dar stau mult afară.
Suflet pereche pentru toata lumea, nu.
Poate ramane singur, cu cât mai turziu cauți cu atât mai greu, de ex. Am 17 ani sunt fete destule da la 21 de ani o sa-mi gasesc mai greu corect?
Stai liniștit că eu rămân singur de urât și timid ce sunt (ăștia ca mine vor ajunge singuri), alți (cel mai probabil cum e in cazul tău) poate nu au dat de fata potrivită, îți vei găsi dacă nu ești timid și mai ești și frumos (n-ai cum să nuți găsești fete).
Ideea era că la 17 ani respectiva generație la ani ăștia sunt singuri, dar după fetele sunt loate iar pe la 21 ani mai rămân câteva și de aia zic că îți găsești mai greu.
Spor la agățat, și te susțin.
1.nici o relație de dragoste în realitate (numai în online) - poti sa explici mai detaliat, ai facut la ba la fete ce faceau videochat sau cum, ce e aia relatie online la tine? 2. esti undeva la limita intre 22-25, daca nu esti cam PA, pe considerentul ca o sa gasesti pe vreuna daca faci o facultate, dupa sansele scad sub 0% la cum te-ai descris pentru ati gasit pe cineva prin internet. 3 Nu exista asa ceva si 4 cu placere
Relație online la modul adolescentin. Romane de dragoste, stickere, emoji-uri, apeluri vocale, mesaje vocale etc. La asta mă refer prin "relații online".
Aia numesti tu relatie? fereasca-se dmz, deci da, cam 0% sanse, te-ar mai salva un anturaj in cel mai bun caz, in afara lui fara, nu prea gasesti sa footi pe net daca nu arati top in zilele noastre
La partea {Arăt ca un copil de maxim 15 ani fizic (17 dacă ești optimist)} cea mai in masura care sa iti dea un sfat corect cum sa iti faci o prietena ar fi Violetta daca mai vine la pachet si cu o inaltime de sub 1, 70 prietene, permite-mi o gluma, intoarce-te inapoi in generala sau liceul poate a doua oara ai mai mult noroc sa iti faci prietena
E EXACT CEEA CE GÂNDEAM, MULȚUMESC?
Gata, mă întorc în gimnaziu.
Cu placere sper sa te re adaptezi repejor, o sa fie nasol sa dai din nou bacul, stima
Sincer, ești unul dintre indivizii de a căror părere nu am nevoie, așa că poți sta liniștit și îți poți vedea de treabă.
Si tu unul dintre naivii pentru care crede ca TPU este colacul lui de salvare, asteapta mult si bine ca o albesti la poola
Nu știu sincer de unde ai dedus că aș crede eu asta, dar nici nu contează. Erau doar niște simple întrebări, o să mă tratez la medic și cu oamenii din jurul meu )) nu aștept nimic de la TPU, doar voiam niște păreri în plus
Si ce iti fac medicii, te baga intr-o ghilotina sa devii mai inalt cu 40-50 de cm , hai ca la operatii plastice mai zici ca poti apela =)0
Băi dar "deștepți" sunteți unii. Mă refeream la un medic psiholog.