anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara, dragilor. Întrebare întrebătoare:
Considerați că dacă la aproape 21 de ani nu ai avut niciodată o relație sexuală și nici o relație de dragoste în realitate (numai în online), deci ca atare lipsa primului sărut sau al oricăror atingeri de tip feminin, e o situație gravă? Credeți că o persoană de genul are mari șanse să rămână singur pentru toată perioada vieții? Credeți că există un suflet pereche pentru toată lumea sau nu?

38 răspunsuri:
| GambleR40792 a răspuns (pentru Sadxx34):

Cu placere sper sa te re adaptezi repejor, o sa fie nasol sa dai din nou bacul, stima

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GambleR40792):

rolling on the floor

| Sadxx34 a răspuns (pentru GambleR40792):

Sincer, ești unul dintre indivizii de a căror părere nu am nevoie, așa că poți sta liniștit și îți poți vedea de treabă.

Si tu unul dintre naivii pentru care crede ca TPU este colacul lui de salvare, asteapta mult si bine ca o albesti la poola

Nu știu sincer de unde ai dedus că aș crede eu asta, dar nici nu contează. Erau doar niște simple întrebări, o să mă tratez la medic și cu oamenii din jurul meu laughing)) nu aștept nimic de la TPU, doar voiam niște păreri în plus

Si ce iti fac medicii, te baga intr-o ghilotina sa devii mai inalt cu 40-50 de cm laughing, hai ca la operatii plastice mai zici ca poti apela =)0

Băi dar "deștepți" sunteți unii. Mă refeream la un medic psiholog.

| ania a răspuns:

Nu e o situație deloc grava e una foarte fericita. Virginitatea e darul primit de la Creator pentru a fi dăruit numai partenerului de căsătorie. Soțul meu a fost virgin pana la 24 de ani când ne- am căsătorit pentru ca îl iubea pe Dumnezeu și a vrut sa păstreze totul o pentru soția lui, refuzând toate ofertele. S, - a rugat pentru sotia lui sa o găsească începând de la 17 ani p ana la 23 când am devenit prieteni. Te încurajez sa faci la fel, sa te rogi Creatorului ca la timpul pe care El îl considera potrivit sa aducă în viata ta fata care El știe ca e potrivita sa fie soția ta. Doar sexul în căsătorie e binecuvântat de Creator. Neavând niciunul filme în cap cu alții. ne e ușor sa avem încredere, sa fim fideli minunea ne leagă numai pe noi.