| croissant a întrebat:

Buna seara, iubitul meu mereu imi spune la ora 22 ca se baga la somn si constat ca sta la 00 noaptea pe Facebook? Ce sa mai cred?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Poate n-a avut somn si a intrat sau a primit un mesaj si l-a trezit, intreaba-l frate pe el că de aia e iubitul TĂU

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De multe ori ramai „agătat" si apari online sa stii. Chiar daca tu dormi. Este o „chichiță" a Fb. Mi s-a intamplat de multe ori sa-mi spuna vreun prieten ca la 2 noaptea eram pe Fb, cu toate ca eu dormeam dus. Nu ca vreau sa-i iau apararea lui.

| RAY a răspuns:

Ce naiba poti face pe Facebook, dai like la fete si primesti si vorbesti cu fete, nu stiu de ce luati asa in serios aceste relati la varsta voastra, serios vorbind, la 14, 15 ani vreti relati serioase cica si nunta si copii, e in natura barbatului sa caute sa se reproduca mereu, omul este o fiinta poligama nu monogama

| Violleta2022 a răspuns:

Super! Specific mincinosilor!
Ce sa mai crezi? Chiar nu te-ai convins ca nu se poate sta pana la miezul noptii pe FB, fara sa faci nimic? daca nu atingi tastele, progarmul nu te mai arata online...ori el le atinge, deci, minte!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că doarme în papuci. Pe Facebook lumea este virtuală, deci el atunci visează.

| LoveSleep a răspuns:

Că are chef să facă altceva și că nu are curaj să-ți spună pentru că te crizezi, ofrici sau superi pentru că nu mai vrea să vorbiți.

| Dismally a răspuns:

Cel mai probabil inseamna ca nu esti singura lui iubita.

Răspuns utilizator avertizat
| Rux04 a răspuns:

Bună. Eu mă gândesc că are amantă din moment ce-ți spune că se culcă și mai rămâne online.

| 90210 a răspuns:

La inceputul relatiei am observat sa statea mult pe Facebook, dar am verificat cand am dormit la el daca arata ca e online sau nu si era, desi el dormea. E posibil sa fie si o problema cu telefonul. De exemplu cand ii mai dau mesaj seara unei prietene arata ca e online desi eu stiu clar ca doarme de cel putin 2-3 ore. Si cand am ramas peste noapte la ea tot arata ca e online si ea dormea. Nu poti sa te bazezi pe o aplicatie. Exista si varianta sa stea pe Facebook ca sa vb cu altele, nu spun ca nu. Pana la urma problema se pune in felul urmator: ai incredere sau nu in el? Daca n-ai incredere atunci nici relatia n-are sens...

| Adry05 a răspuns (pentru 90210):

Da, am patit si eu, eram cu prietenul meu in oras, nu atinsese telefonul de vreo ora sau 2 si aparea online pe messenger. Sau tot asa, aparea online pe Facebook si am crezut ca nu doarme si l-am sunat si l-am trezit din somn. E dubioasa faza aia cu active si nu arata bine mereu

| IonutzMariusz a răspuns:

Problema este fix așa, ca și mine de altfel, avem activate datele în fundal (sau conexiunea wireless) și oprită economia de internet. Adică telefonul nu va reduce traficul și va lăsa orice aplicație vrea să utilizeze internetul și în fundal. Dacă te vei uita va apărea online toată noaptea 24 din 24.

| imaduckbruh a răspuns:

No, te-o inselat?