Încearcă și discuta cu el despre ce ai văzut in mesajele de pe telefon. Poate în urma acestor discuții, se schimba situația și renunță la obiceiul de a facă sex cu prietenul lui.
Discutia trebuie sa fie despre principii in primul rand.
Fidelitate: el nu ti-a fost fidel.
Integritate: tipul se vinde pe bani. Tu ai face asta?
Il poti intreba asta!
Si abia apoi despre orientare sexuala.
Nu trebuie sa-ti fie rusine. Aici e vorba despre tine: timpul tau si sperantele tale in legatura cu el. E vorba despre linistea ta.
Lamureste situatia cat mai repede.
Păcat ca să ajuns asa ca barbatii sa lase femeia și sa se impreuneze cu alți barbati este dureros pentru dvs.
Dar asa a prezis și scriptura ca bărbatul va lăsa întrebuințare femeii și se va libi de un alt bărbat și va face lucruri scârboase!
Eu zic sa discutați temeinic cu el dacă e dispus sa renunțe la aceste înclinații ramieti împreuna se va spovedii primește dezlegare de la duhovnic și puteți fii împreuna iar dacă el nu renunță la aceste păcate dvs. Luati o decizie care considerați ca e de cuvinta dar nu-i corect ca un bărbat cu femeie sa o însele cu un bărbat suna groaznic nici el nu var acceptă dacă și dvs.lati înșela cu o femeie nu-i logic eu zic sa faceți asa cum v-am spus!
Lasa-l,ai ajuns sa fi un gunoi?! Scuze...dar dacă ești fata serioasa îți cauți unu pe măsură.
Ann2info întreabă: