Scumpa mea, nu te merita, el vrea doar sex, eu zic sa il lasi in pace o vreme, nu ii da mesaje nu il suna. Stiu ca e greu si doara foarte tare, ceva de genu am patiti si eu. Daca nu te iubeste nu poti face nimic. Lui nu ii pasa de tine si tot tu suferi, e greu dar uital
Stiu ca te doare ce spun eu, dar este adevarat. Nu merge sa te intalnesti cu el... E un profitor, nemernic
:*
Buna,uite perspectiva unui baiat in caz,ca nu crezi fetele, asta este adevarul daca el vrea sa va intalniti dar ca sa o faceti nu iti dai seama ca nu mai tine la tine?(nu zic ca ar avea pe altcineva, dar cum au spus mai sus lasa-l un timp nu-i trimite nimic.sa pari indiferenda si il va durea sti cum e omu cand pierde ceva apreciaza cu adevarat asa ca lasa-l un timp stiu ca doare. sincer doare si la baieti si nu mei rusine sa recunosc.dar lasa-l un timp em ai bine asa + ca din cate se pare este cam nesimtit... fara suparare :X eu iti urez mult noroc stai linistita ca sunt baieti care te-ar aprecia mai mult, te inteleg 2 ani este ceva. dar nici sa plangi nu e bine ce faci plang itoata viata pentru un baiat? sa fim seriosi fi mai indiferenda si chiar daca iti vine sai trm mesaj sau sal suni abtine-te :X bft :X
Uneori baietii le scot din sarite pe fete. Eu cred ca el nu te iubeste cu adevarat. Daca te-ar iubi cu adevarat nu s-ar desparti de tine. Si sa mai faci si aia cu el? Doamne! Cum asa? Daca nu mai sunteti impreuna nu o face. Ii dai satisfactie. Nu este bine asa! Ca sa fiti din nou imperuna arata-i ca il iubesti cu adevarat. Arata-i ca tii la el cu sufletul si ti-ai risca viata pentru el. Daca nu functioneaza nici asta desparta-te si tu de el ca este clar ca nu te merita. Fundita, te rog frumooooos?
Adica, el doar asta vrea de la tine din moment ce iti propune cand va intalniti
. Mai bine incearca sa ai o relatie cu altcineva si poate o sa il uiti, decat sa te impaci cu el si sa continuati sa va certati in fiecare zi si o sa fie mai bine pentru tine. Parerea mea
E simplu se foloseste de tine daca nu vreas a fiti impreuna si vrea doar s*x.eu tias recomanda sa il uiti ![]()
Servus mai dsoara.lasal pe handralau cat mai repede ca in lume sunt baieti cu caru.crezi ca se gata lumea la asta.vezi ca intr-o zi vine siti spune ca daca il ioubesti trebuie sa te freci si cu vreo 2 sau 3 prieteni deai lui.ai grija.cauta naibii altu si joacal cum vrei tu
ceau si bafta