Relate e expirata e momentul sa va despărțiți si sa mai strabateti alte cearșafuri
Si ce te opreste sa te masturbezi in timp ce faceti sex? Adica nu cred ca nu e barbat caruia sa nu ii placa asa ceva.
De ce nu iei un vibrator, crezi ca o sa se opuna vreun barbat la asa ceva?
Daca el stie ce face si totusi nu ai orgasm, inseaman ca anatomic nu te poate satisface, fiindca are un cuc mult prea mic, ori partida tine insuficient d eputin timp, ca nu ajungi sa te exciti atat de mult si nici sa ai orgasm.
Vina este a ta, ca mimezi orgasmul cand nu-l ai si indiferent cat te certi tu cu el, el crede ca tu il minti doar atunci, fiindca in general ii arati ca ai orgasm.
Inceteaza sa te mai prefaci ca s avada ca nu-i capabil sa te satisfaca si atunci poate isi va da interesul sa se ocupe de tine, sa te inteleaga si sa faca ceva in acest sens.
Relatia asta este sortita esecului, daca acum, cand sunteti la inceput de viata conjugala nu te satisface, ce crezi ca se va intampla peste ani, cand apare rutine si in relatie?
Buna.Eu inteleg cum te simti, dar crede-ma mai matur ar fi sa ii spui direct ca nu ai orgasm, pentru ca cel mai probabil el stie deja, simte asta? Si nu inseamna deloc ca este vina lui, mai ales ca un procent considerabil de femei nu pot ajunge la orgasm sub nicio forma. Apoi, de ce sa nu stie ca te masturbezi? Din nou, cred ca ai niste conceptii eronate despre toata treaba.E foarte trist cati oameni nu realizeaza deloc ca, de fapt, sexul implica si comunicare, sinceritate, empatie, nu doar actul fizic in sine.
Având în vedere că aveți relație de 4 ani și ați experimentat amândoi sexualitatea fiecăruia, matur ar fi sa discuți totuși chestia asta, că el poate crede că ești mulțumită așa și nu face vreo schimbare.
Așa că încearcă să discuți cu el, sfatul meu.
COMUNICARE, serios, asta e soluția. Spune-i și lui toate astea și îndrumăl în timpul partidelor, explicăi exact cum să facă pentru a-ți oferi un orgasm. Altă soluție nu prea este. Altfel nu văd ca relația să dureze mult, chiar și dacă durează, nu merită să stai nefericită.
Relatia e sortita esecului. Vad minciuni si imaturitate. Cand e o problema, discuti, comunici, nu suntem animale, avem gura pentru a comunica si se pare ca ne e frica de lucrul asta. Ii protejezi lui ego-ul, dar placerea ta sexuala? Ti-ai pus mai presus partenerul decat pe tine. Poti sa ai relatie si sa te masturbezi, este perfect normal. In relatia asta doar te ascunzi si asta nu iti face bine nici tie, nici relatiei. Nu ai putea face asta de una singura, iar el se pare ca nu isi face prea bine treaba. Daca in 4 ani nu ai avut un orgasm. nu prea are ce sa se mai schimbe
Vorbeste cu el, nu te mai prostii ca iti place si te simti satisfacuta.
Acum stii ca e rau daca vei discuta cu el si ii spui adevarul cum ca doar te ai prefacut ca simti placere.dar asta e, ti ai facut-o cu mana ta!
Poate va intelege si veti rezolva problema.
Vorbește cu el, explica-i că si femeile pot sa aibă orgasme, dacă trebuie arata-i cum se face, pune-i mâna unde trebuie și ajuta-l, spune-i sa continue când te simți bine și voala. Eu cu primul meu iubit am stat 5 ani și nu știa cum sta treaba cu orgasmul la femei și nu am zis nimic, ma satisfaceam singură. Iar el credea ca și eu am orgasm în timpul actului sexual. dar după aia m-am deșteptat și când am întrat intr-o alta relație i-am zis băiatului ce îmi doresc și deși nu știa nici el ce și cum, l-am învățat sa ma satisfacă.