E ceva involuntar, nu ai nici o vina ca numai simți nimic, vezi de altul care te atrage fizic, atracția fizică depinde de ciclu menstrual și este involuntar
Kala mami, de vreo 5 ori ai scris același lucru, ai uitat?
https://www.tpu.ro/......iat-de-la/
șamd
Nu stiu nu ma bag, dar un lucru e clar daca nu poate sa iti fie iubit pentru o viata intrega lasa l. Plus ca daca nu se da la tine in maxim 5-6 luni nici nu e interesata de tine iti faci imagini sf degeaba. Iubirea vine batand din palme asta daca amandoi vor, important e sa iti gasesti un baiat si tu ca fata sa lupti sa ramai cu el. Da sa te indragostesti e frumos, mai ales o dragoste adevarata, inocenta din amandoua partile... uiti de tot si te intrebi daca o poti avea pana la nesfarsit
Când simți ca intri sub pământ când îl vezi, ca ți se înmoaie picioarele ca 2 jeleuri.pai ala e alesul. dacă nu simți sentimente adevărate, lasa-l, ca ii strici și lui rostul și ție.
Ne vedem și îți explic eu, îți fac antrenament total individual și vei fi numărul 1
Nu am uitat, dar nu știu ce să fac. Doar voiam să primesc mai multe sfaturi
Ok,Cel mai bine în privat, un nr de telefon și va pe whatsap, este bine așa? Altfel vorbesc cu iubitul tău sa îți dea nana la fundul gol
Daca nu simti, nu simti, punct. Daca ai avea acei fluturi in stomac sau un comportament anxios in preajma lui atunci putem spune ca il placi