Stai liniștită, durerile de spate sunt absolut normale în perioada de început a sarcinii. Nu te mai îngrijora și nu te mai lua după prietenele tale, poți afla asta singură de la medicul ginecolog cand te vei duce la control, stai liniștită ![]()
Este foarte bine că ai greață, asta înseamna că embrionul se dezvoltă încet și sigur, totul este în regulă. Sanii normal că te dor și sunt umflați, glandele mamare s-au activat și așa vor fi pe tot parcursul sarcinii, se pregătesc pentru alăptare, evident.
Embrionul din cate știu se vede de la 8-9 saptamani în colo, nu te îngrijora, ai semne evidente de sarcină mai ales că o ai și confirmată de medicul ginecolog, totul este bine.
Sarcină ușoară!
La 5 saptamani trebuia sa se vada embrionul[cel putin la mine s a vazut exact la 5 saptamani am fost prima data la control], insarcinata cred ca esti mai mult ca sigur, sper sa primesti vesti bune cand mergi la control
Aveam 5 săptămânii dupa calculul medicului care mi-a calculat in funcție de prima zi a ultimei menstruați care a fost in 13 Februarie insa nu am avut contact sexual imediat după aproape de sfârșitul luni, de asta m-am gândit ca poate fi mai mic puțin cred ca am rămas insarcinata in interval 27 Februarie - 2 Martie așa ma gandesc eu. Am zis ca poate asta e motivul pentru care nu s-a văzut. Sper sa de vada luni cand merg.
Bună!
NU ai de ce să te îngrijorezi : şi durerile de spate sunt normale în cazul unei sarcini.
Iar faptul că nu s-a văzut embrionul are explicaţia pe care singură ai obţinut-o ( după cum am observat precizările date ulterior ) : sarcina era mai mică, nu avea 5 săptămâni.
Toate cele bune şi sarcină uşoară.
In cazul unei sarcini extrauterine simptomele sunt aceleași ca la sarcina normala?