Esti copil! Relatiile la varsta asta nu o sa dureze mult. Poate ca e ceva frumos, ca vine, si ca o sa va vedeti. Eu zic sa iesiti, sa va distrati impreuna. Dar sti tu, depinde si cat ani are! Daca e pe langa varsta ta, nu e nimic rau. Sunteti doi copilasi, si mna, e o iubire copilareasca.Dar daca e mai mare vrea altceva, dar nu cred si sper ca nu e cazul.Eu zic ca la intalnire sa fi tu insati! Sa ii zambesti, sa razi, sa glumesti cu ea, sa te joci cu ea ( gadilat). Cam asa! Succes! Si chill, o sa ai timp destul de relatii serioase, si sa te indragostesti de ''printul din povesti''.:* La vastra asta trebuie sa ai grija de tine si de scoala! Nu-i nimic daca iti mai fuge ochiul la cate un baiat. pupici.
Sunteti copilasi momentan, trebuie sa te lupti pentru capacitate ca de iubit ai timp o viata intreaga.
Imi place cand un cuplu isi face promisiuni, dar esti micuta.In caz ca baiatul e mai mare ca tine incearca sa amani intalnirea, esti foarte mica.
Nu trebuie sa ramaneti decat la stadiul de amicitie, peste 3-4 ani cand ai sa gandesti altfel poti sa incepi o relatie de prietenie, pana atunci invata sa te feresti de capcanele vietii
Sa te comporti normal cu el ca sa mai aveti intalniri si sa fundamentati o relatie de durata.
Buna! Sper ca relatia ta sa reziste mai mult decat un an. Poarta-te normal, doar nu vrei ca baiatul sa se indragosteasca de o ''masca'' a ta. Poarta-te respectuos, vorbeste cum vorbesti cu el pe internet, doar lui ii place. Simte-te bine. Bafta!
Te pregatesti pentru intalnirea de anul viitor?
)
pana anul viitor mai sunt muuuuulte ore!
Nu esti forever alone! Ai tot timpul din lume sa ai cate relatii vrei tu! Poti sa iesi cu el, e ceva dragut, mai trece din timp. E si asta o iubire copilareasca. E frumos! Dar sa stii ca te vei face si mai mare, si mai frumoasa, si vei avea parte de o multime de baieti! O sa vezi! Oricum, ai prietenele tale, pe ele nu ti le va lua nimeni, chiar daca nu pot intretine iubirea! Intelegi tu! Te descurci! Pari fata buna si totusi, cu capul pe umeri. Pupici.