| acicakat a întrebat:

Am 14 si sunt intr-o relatie cu un baiat de 17 ani! El e foarte dragt cu mine si mi-a dovedit ca ma iubeste si ca tine la mine la fel de mult.Este un bait pe care rar il intalnesti! As vrea a ii spun mamei ea il cunoaste si de multe ori ma tachineaza ca il plac si eu si restuu.....Si habar nu am cum sa ii zic cand sa ii zic? Am doua variante care cred ca le-ar face cu siguranta!
1.nu mai vorbeste cu mine ca este dezamagita
2ma pune sa ma despart de el
Habar nu am ce sa fac! Scuzat eventualele greseili!
Va pup funda!

11 răspunsuri:
| DyNo a răspuns:

Spune-i pur si simplu...
Am o intrebare: de ce te-ar pune sa te desparti de el daca spui ca este un baiat cum rar intalnesti?

| neutrino a răspuns:

Mama ta te cunoaste asa cum nimeni nu o poate face si ea deja stie ca tu esti indragostita pana peste cap. Daca este dezamagita, este pentru faptul ca tu te ascunzi si nu ai incredere in ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i şi gata. Dacă nu-i spui, o dezamăgeşti după, că ai ţinut secret.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te tachineaza inseamna ca stie ea ceva laughing! Spune-i nu cred ca se va supara, mai ales ca il cunoaste. Baftawinking!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai uitat 3.

Te injura de dumnezei si iti da o bataie sora cu satan

| NuMaContrazice a răspuns:

Pai mai bine ii spui tu decat sa afle de la altcineva, daca ii spui tu ii dai dovedesti ca nu o minti si ca ai incredere in tine, si ar trebui sa fie de acord, chiar daca te cearta un pic... Apropo, cum adica ne pupi funda?laughing

| Larisssaa a răspuns:

Spune-i, e mai bine acum, decât să regreţi după.
Totuşi ar avea motive să se supere. Este cam mare pentru tine.winking
Succes.

| Nelamuritul a răspuns:

Spinei,nu-i convone ghinion eu asa as face.

| Katherine3003 a răspuns:

Si eu am fost in situatia ta (in cazul meu el avea 16, eu 14), acum vreo luna si ceva. mama stia ca sunt impreuna ca cel mai bun prieten al actualului meu iubit. am crezut ca va fi foarte dezamagita cand va afla adevarul. ea nu il cunostea pe el. el ma iubea si inca ma iubeste. i-am apus intre 4 ochi ca eu spun de ceva timp impreuna cu A. ca ne intelegem foarte bine, ca ne iubim unul pe altul si dupa ce i-am facut cunostinta cu el a acceptat relatia noastra. saptamana asta implinim doua luni de cand sutem impreuna. si toti suntem fericiti. te sfatuiesc sa ii spui tu inainte sa afle de la altii. cu sigranta ii va da o sansa dupa ce ii vei expica ca il iubesti si el te iubeste pe tine in ciuda diferentei de varsta.
mult succes
An nou fericit!

| anchyancutza a răspuns:

Poate va fi deaccord... daca mama ta te tachineaza. poate crede ca sunteti mai mult decat prieteni. Incearca sa fie mai bine dispusa decat de obicei, sa fiti doar voi doua. Nu cred ca ar avea ceva impotriva, dar tu stii mai multe despre cum poate reactiona. Success:* super ca ti-am fost cat de cat de ajutor:*

| PureSmile a răspuns:

Incearca sa-ti gasesti cuvintele, e mama ta. Daca ea nu te poate intelege cine altcineva o poate face? big grin O zi buna :*