Pana la urma toti avem chestii de facut care ne plac foarte mult. Insa acestea trebuie facute cu masura fiindca daca exageram devenim dependenti de ele. Asa si in cazul tau. Pe ea nu o deranjeaza neaparat faptul in sine ca te uiti la anime. Este ok sa te uiti, te poti uita la ce vrei tu si la ce iti place tie. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te uiti jumatate de zi sau sa ii spui ca nu poti vorbi cu ea fiindca te uiti la anime. Eu zic sa iti faci un program, ca sa iti gestionezi mai bine timpul.
Cat despre ea, mi se pare urat ca s-a despartit de tine fara sa iti spuna un motiv concret. Daca ea chiar s-a despartit din cauza dependentei tale, cel mai bine era sa incerce sa te ajute sa scapi se aceasta dependenta, nu sa te lase.
Tu ai zis ca vrei sa te impaci cu ea. Eate decizia ta, tu stii cel mai bine cum a fost relatia voastra. Tot ce poti sa ii faci este sa ii spui ca incerci sa scapi de aceasta dependenta si ca iti este dor de ea. Doar fii sincer si spune ce simti. Si dupa aceepta-i decizia chiar daca este buna pentru tine sau nu. Daca nu se va intoarce la tine, vei gasi o persoana in viitor care sa iti fie alaturi.
Poate ar fi vremea sa te maturizezi si sa te uiti mai putin la anime, mai ales cand ai alt chestii mai importante in viata, decat sa te comporti ca un copilas.
esti atat de imatur ca nici nu stii de ce s-a despartit de tine?
faptul ac stai cu orele pe desene animate in loc sa-ti iei un job, sau sa ai grija de iubita ta, cand sunteti impreuna nu sunt motive suficiente pentru tine?
Da-i pace, ca nu se mai intoarce nimeni, acolo unde nu gaseste iubire si maturitate.
As vrea sa o cuceresc la loc, nici nu am apucat sa o facem inca, ceea ce ma deprima si mai tare. Fenomenal cat de sincer ai fost
Multumesc, am fost mereu un baiat sincer si la locul lui!
Deci nu se despart de aia care sunt dependent de FIFA si se desparte de tine ca te uiti la anime? Poate prefera Hentaiul
Am incercat sa ma uit cu ea odata dar i-a fost scarba de tentacule...
Vizionare placuta: https://www.youtube.com/watch?v=lC5EtYo_Kzo
Un singur lucru am sa adaug, prietena ta te-ar fi parasit indiferent de hobbyurile tale anime. Fetele stau cu telefonul in mana. In telefon are un miliard de urmaritori. Te-ar fi parasit oricum si s-ar fi folosit de pretextul anime ca sa nu se oboseasca sa caute alta explicatie. Nu incerca sa cuceresti nimic. Nu doar ca nu vei reusi dar gonesti dupa ceva care oricum te-ar fi parasit. Probabil avea alt admirator pregatit sa te inlocuiasca si cauta portita perfecta. In cazul tau, animeuri. Daca incerci s-o recuceresti, se va indeparta si mai mult de tine, iar tu nu vei face altceva decat sa-ti pierzi vremea. Ori cauta alta, ori stai linistit si bucura-te de anime-uri.