| AndreiGabrielAntonio a întrebat:

am nevoie de ajutor, acum 3 ani am intalnit in club un baiat pe nume Razvan, dupa un timp am devenit cei mai buni prieteni, faceam totul impreuna, dar intr-o zi a spus ca vrea sa trecem la altceva, eu m-am panicat, nu stiam ce sa ii zic, m-am panicat si am decis sa evit subiectul. In parcurs de o luna totul a fost ciudat intre noi, pana intr-o zi cand am dost la el ca a primit o sticla de vin de la tatal lui. Am baut-o si a inceput sa imi puna mana pe penis, iar mintea mea a luat-o razna si am cazut prada sarmului lui masculin. In timp ce faceam sex l-am am auzit cum mi-a soptit "Esti iubirea vietii mele, nu stiu ce as face fara tine", Nu am fost niciodata asa fericit, simteam cum tot universul tine cu mine. Zilele alaturi de el deveneau din ce in ce mai distractive deoarece faceam sex peste tot. Dar intr-o zi parintii mei au aflat de aventura cu Razvan si m-au dat afara din casa deoarece erau impotriva homosexualitatii, dar nu mi-a pasat deoarece il aveam pe el. Intr-o zi, m-am trezit, iar el nu mai era langa mine, am incercat sa il sun, sa vorbesc cu apropiatii lui si am aflat ca a plecat in Turcia si nu puteam sa vorbesc cu el, a spus ca nu vrea sa mai auda de mine, iar eu nu stiu de ce, nu stiu cu ce i-am gresit, nu pot trai fara el, va rog sa imi dati niste sfaturi deoarece plang in fiecare zi

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bulangerii gasesti pe net cati vrei

| mihai69 a răspuns:

Nu ai greșit cu nimic. A decis că (din nou) trebuie să „treacă la altceva" (sau altcineva?) și aia e.
Nu mai plânge, mai sunt destui care să umple locul pe care l-a lăsat liber lângă tine.

| cristimihailov a răspuns:

Stau si ma intreb... esti troll sau e doar o fantezie de a ta?

| Donsavas a răspuns:

Mergi mai departe. Oamenii vin și pleacă.

| RKBlue a răspuns:

This sucks...
Cred ca singurul lucru pe care ai putea sa il faci este sa iti vezi de viata. Daca a plecat, asta e.Nu poti sa-l lasi sa te afecteze la nesfarsit.Ai plans, ai fost trist,ajunge.
Stiu ca nu e atat de simplu, dar trebuie sa iti iei mintea de la el.
Incearca sa te ocupi de mai multe lucruri, fa diferite activitati, care sa iti necesite atentia si concentrarea.
Daca parintii te-au dat afara, trebuie sa te descurci cum poti.
Daca ai serviciu e mai usor, daca nu, ar trebui sa iti faci rost de unul.Asta daca stai prost cu banii.
Eu ti-as recomanda, daca stai bine cu engleza, ca dupa ceva timp sa pleci in alta tara(in vest). Desigur, ar trebui si sa iti cauti din timp un loc de munca.

Revenind la subiectul intrebarii, cred ca ar trebui sa incerci sa iti ocupi timpul pentru o vreme cu diferite activitati, care te fac fericit.Nu cat sa te faca sa uiti, caci nu vor putea, dar iti vor da o stare mai buna de spirit.