Buna!
Poate ca te place,dar, exista si varianta sa te considere doar o prietena foarte buna, si in cazul asta NU POATE sa te placa (crede-ma, am patit-o si eu).Nu ar fi prea indicat sa ii zici ca il placi...dar... in situatia asta nu mai ai ce sa faci pentru ca deja si-a cam dat seama singur de asta.Te duci la el si ii spui : "Scuze ca te deranjez cu tampeniile mele, si ca pun alti oameni sa te intrebe ceea ce ma intereseaza pe mine de fapt. Vreau sa iti pun o simpla intrebare: ma placi, sau nu? Nu e nevoie sa zici ca da doar ca sa nu ma superi. Deci, ai dreptul sa imi raspunzi doar cu "da" sau "nu"."
Succes!
Numai fa prostia de a pune intermediari sa il intrebe, astea-s chestii de gradinita, iti place de el? Spune-i. Vrei sa fii cu el? Intreaba-l, numai asa poti afla daca te place sau nu.
Buna,da spune-i tu ca din cate vad el este mai rusinos, fa tu primul pas! bafta
Buna, iti multumesc pentru rasp dat. Dar daca ii voi spune si el va zice nu, nu asta e problema dar eu sunt in aceeasi cls cu el si mi-e cam asa, adica nu rusine nu stiu cum sa zica...sa dau ochii cu el daca a spus nu.