| myhaela13 a întrebat:

Buna TPUwinking am o intrebare care ma tot framanta! deci sa incepem :
daca am folosit ob'euri inseamna ca numai sunt virgina? crying(

12 răspunsuri:
| MihYx a răspuns:

Nu neaparat depinde cat de "elastica" esti tongue sper ca intelegi la ce ma refer

| Ellenna a răspuns:

Depinde. tongue te poti dezvirgina cu ob-uri daca nu esti atenta si daca nu stii sa le folosesti corect
Nimeni nu are cum sa stie cum reactioneaza himenul tau de la OB-uri. Fizic te poti dezvirgina de la ele daca ai ghinion, dar acum serios, dezvirginarea implica mai mult decat un OB sau un degetel. E mai mult decat ruperea himenului, deci poti sta linistita.

| CiocolataTha a răspuns:

Dap.e posibil.mai ales daca nu ai avut niciun contact sexual.si ai folosit obeuri. trebuia sa te interesezi inainte sa le folosesti.

| Gabriel1 a răspuns:

Nu,categoric nu.Acum poti sa te apuci de sex linistita.

| ynna93 a răspuns:

Pai sunt mai multe feluri de ob`uri. daca folosesti din acelea mai groase portocalii se prea poate.dar sunt unele cu mai putine picaturi facute special pentru virgine.aa si ai vazut ca au aparut acum acelea de la bella cred ca si alea sunt tot pentru virgine.

| Blondamea a răspuns:

Nu neaparat

| Angelique a răspuns:

Depinde cum le-ai pus! Daca nu ai simtit nimic sau nu ti-a scurs sange atunci inseamna ca nu esti! Ca sa fi linistita du-te la un ginecolog sa te consulte! Succeshappy

| Rayyy a răspuns:

Bună,
OB-urile sunt concepute astfel încât să nu dezvirgineze, deci dacă le-ai folosit corect, după instrucţiuni, eşti în regulă.
Şi oricum, chiar şi presupunând prin absurd că ai făcut o greşeală, se consideră că nu mai eşti virgină de la primul contact sexual, nu de la o prostie de tampon folosit necorespunzător.

| lolly a răspuns:

Daca ti-l bagi prea adanc, s-ar putea sa ti se rupa himenul, citeste pe net instructiunile, sunt sanse foarte mari daca nu stii cum sa le folosesti sa ti se rupa.

| anonim3_9723 a răspuns:

Ai vrea tu sa fie atat de usorlaughing

| BAIATUL a răspuns:

Foloseste oc-uri sunt mai eficiente sid aca vrei poti sa folosesti si od-uri so oe-uri si of-uri laughinglaughinglaughinglaughing

| XK a răspuns:

Pai ai sanse destul de mari...dar la 13ani mai bine foloseste absorbantewinking