| mikidutsa a întrebat:

Am o mare problema cu parintii mei. Sunt impreuna cu un baiat de 1 an si 2 luni, ei nu il suporta din cauza diferentei de varsta dintre noi(eu am 16 ani si el 19) si de aceea imi cer sa ma despart de el. Nu pot face asta din cauza ca tin ft mult la el, dar ei imi tot cer asta.nu ma lasa sa mai ies din casa si multe alte lucruri. Va rog ajutati-ma, nu stiu ce sa fac crying... Sunt disperata crying

Răspuns Câştigător
| DeMentaa a răspuns:

Hellohappy
uite. sunt exact in aceeasi situatie! singurul lucru pe care te pot sfatui sa il faci, din punctul meu de vedere.este sa nu te desparti de el pentru nimic in lume daca il iubesti si esti constienta ca te iubeste, daca nu nu are sens.
Incearca sa o iei pe mama ta deoparte si sa ii pui in fata toate avantajele care le ai din relatie. Adica: esti fericita, te simti bine cu el. Spune-i mamei tale ceva de genul "mama, lasa-ma sa ma dau singura cu capul de pereti in cazul in care gresesc avand o relatie cu el, si sprijinama cand am nevoie"
Spune-i ca.pe masura ce iti interzice, pe atat va uniti mai mult.
Oricum, daca va iubiti.nu'l lasa! ca el sta cu tine, nu cu ai tai!

2 răspunsuri:
| maduuuu a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ei, sa le spui cat de mult inseamna acest baiat pentru tine...si fa-i sa inteleaga ca si el te iubeasca. Ei poate cred ca te foloseste, dar explica-le., demonstreaza-le ca nu este asa.Parintii sunt foarte grijuli si le este frica pentru ceea ce ni s-ar putea intampla.In aceeasi situatie am fost si eu, si acum suntem cu totii foarte fericiti!
Succes!
>big grin

| ⇒ƒℓy◕ Øη◕ RαiηცỜω☻ a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parintii tai. Mie chiar nu mi se pare mare diferenta dintre voi de 3 ani.Cunosc un cuplu in care diferenta este de 6 ani fata are fata are 16 ani si baiatu 22. Deci explica-le parintilor tai ca exista cazuri si mai rele si sa nu mai fie asa rai cu tine. Baftakiss