Doamne Sfinte, dar este o diferenta doar de 3 ani si oricum si tu esti destul de mare. Explica-le ca il iubesti(ar trebui sa te creada ca doar nu ai fi impreuna cu el atata timp fara sa tii la el). Lupta pentru relatia voastra daca intr`adevar crezi ca merita. Daca esti o fata cuminte spune-le ca nu vei face nu stiu ce prostii(ca altele de varsta ta).
3 Ani nu mi se pare o diferenta mare. Incearca sa vb cu parintii si sa le explici ca te iubeste si il iubesti si sa aiba incredere in tine
Vb cu parintii tai. explica. le ca tu o sa ai grija, roaga. l pe tip sa vb cu ai tai sa se inteleaga
. bafta
Diferenta nu este prea mare intre varstele voastre, iar el inseamna ca e un baiat serios daca aveti atat de mult timp impreuna. de ce nu il prezinti parintilor tai si incerci sa se lege intre ei o prietenie? ar fi mult mai usor! sa stii ca si eu am trecut prin asta, deci experienta e traita.
Pai mai intai ar trebui sa vorbesti cu ai tai sa le explici ca il placi si sa le bagi in cap ideea ca nu o sa renunti asa usor la el. Daca tot te preseaza sa-i dai papucii atunci poti sai minti pe parintii tai ca nu mai esti cu el sau sa faceti o pauza pana parintii tai o sa aiba suficienta incredere in tine sa te lase sa fii cu el.
Bafta!
Pai ar trebui probabil sa il cunoasca, sa il cunoasca mai bine, sa vada ca pot avea incredere in el, sa vada ca isi lasa fata pe maini bune, cum s-ar spune.
Si am cunoscut cazuri cu diferenta de varsta mult mai mare, iar parintii au fost total de acord
Fratele meu tot are 19 si prietena lui 16 (ce coincidenta), parintii ei sint de acord cu relatzia lor, spune-le ca este ceva normal