| cblp a întrebat:

TPU! Am o problema foarte delicata. De curand am intalnit un tip, am vorbit cu el pe facebook, ne-am observat mentalitatea fiecaruia si astfel am hotarat sa ne intalnim. Eu deja ma atasasem de el deoarece modul in care comunica si toate aspectele ce tin de personalitate/comportament corespund perfect cu genul de baiat de care-mi place. Ne-am vazut si eu am fost foarte timida si el mereu apela la discutii de care ne ancoram, bineinteles, niste opinii. Cu toate acestea ne-am plictisit enorm, la plecare i-am spus: "poate ne mai vedem.", nu mi-a raspuns. De atunci nu ma mai baga in seama, sunt constienta ca nu ma place si ii respect decizia/gustul de aceea nu-i complic viata bagandu-l in seama sau chestii similare, insa eu cam sufar... Din pacate, il vad ca fiind perfect pentru mine deoarece calitatile morale (un numar complex de altfel) ii acopera defectele fizice. El e genul de baiat "artist", pe cand eu sunt pe un gen real, elementele mele definitorii fiind matematica si fizica. Astfel ne completam, insa eu simt ca nu-i plac si respect asta, insa ma doare foarte tare, simt ca a aruncat cu un "praf al durerii", similar cu o rana cu sare... Ma poate ajuta cineva, inauntrul meu realizez ca eu sunt cea confuza, simt ca nu merita sa lupt pentru ca tot eu ma voi prabusi.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este ceva tipic la o relatie injghebata pe net.Nu se potriveste cu intalnirea reala.Baiatul se astepta la altceva.

| shadow72 a răspuns:

Doamne am un prieten care vorbeste exact ca tine si desi inteleg ce spuneti ( ca doar sunt citit si eu asa oleaca) imi vine sa va spanzur cu sireturile.
o fi el genul de baiat artist dar daca intalnirea s-a rezumat la discutii filozofice e clar... uite un citat de la mine :"un san il bate oricand la fund pe Socrate"
tu fiind fata desteapta stii ca nu m-am referit sa te dezbraci in fata lui

| cblp explică (pentru shadow72):

1. N-am avut discutii filosofice, ci discutii specifice varstei (16 ani) si am abordat diferite teme ce tin de vacante, persoane etc., insa amandoi am fost vizibil plictisiti...
2. Din ce mi-am scris, tot ce-am inteles a fost: "Aspectul fizic, in speta sanii si fundul, bat usor creierul." Pai sunt o fata, automat am asa ceva, dar poate plictiseala aceea a afectat intalnirea...

| shadow72 a răspuns (pentru cblp):

Eu ti-am dat un sfat.nu era nevoie sa imi dai 2 comentarii...se vede ca esti desteapta insa nu ai inteles ce am vrut sa spun.
have fun

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Avea dictionarul alaturi de el cand socializa cu tine, iar tu i-ai tulburat imaginea virtuala cu una reala si asta a culminat cu poate ne mai vedem, el a crezut ca el e cel care decide, poti sa-i spui pa

| cblp explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Baiatul este foarte destept si, avand ca pasiune cititul, automat are un vast vocabular si se exprima asemanator cu mine, poate asta m-a si atras la el...

| Chamberlin a răspuns:

Buna,
Poate el vrea sa te faca sa te gandesti numai la el si de aceea te ignora.
Bafta!

| cblp explică (pentru Chamberlin):

Dar daca ma placea cu adevarat, nu-mi scria? Inainte sa ne vedem, mereu imi scria, acum a incetat... Eu mi-am dat seama si nu am continuat in a-i vorbi tocmai pentru a nu-l pune intr-o situatie complicata. Simt ca m-am atasat de el si am ajuns la acel nivel al suferintei si sper sa-mi treaca cat mai repede, dar simt ca sunt prorpiul meu dusman si situatia ma face sa-mi urasc propria persoana...

| JustRisa a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mai vorbesti cu el pe net, in sensul buna, ce faci? Scrie-i intr-o zi si poate iti raspunde, apoi intrati in tot felul de discutii care va plac, dar nu il plictisi. Vorbiti ca prieteni, poate iti spune el ceva de intalnirea aia.Stiu din proprie experienta ca nu e usor sa uiti, dar poate ar fi mai bine sa vorbiti inainte sa "te prabusesti". Si in plus nu ar trebui sa suferi. Poate ar fi cazul sa te gandesti ca ti-ai facut o imagine prea perfecta despre el prin faptul ca aveti cateva lucruri in comun. Te-ai gandit ca e perfect pentru tine si ai refuzat sa il cunosti si in afara subiectelor filozofice, de teama ca nu va fi cum crezi tu. Daca veti mai vorbi, eu zic sa deschizi si altfel de subiecte si sa te gandesti ca poate nu merita sa suferi dupa cineva care pare perfect pentru tine doar dupa aparente.

| john33 a răspuns:

Uita-l si ignora-l e cel mai bun lucru care poti sa faci, ai sa vezi cu timpul o sa te detasezi complet de el.