Buna,nici tu nu trebuie sa fi asa geloasa,daca stai sa te gandesti bine ai doar o luna de cand esti cu el,nu grabi lucrurile pentru ca relatia nu e bine inchegata inca,daca era o relatie de mult timp,era altceva,dar daca de pe acum tu incepi cu scene de gelozie nu faci bine,ca voi sunteti inca in perioada de apropriere,de cunoastere,poate ii este doar o amica,sau poate ca te-a mintit, dar asa cum nici el nu e obligat sa fi tu singura cu care vorbeste, nici tu nu esti obligata sa ramai cu el sau sa vb doar cu el.Relaxeaza-te si lasa sa vina totul de la sine,sa se lege mai multe sentimente intre voi,intre timp el va vedea daca te vrea doar pe tine in viata lui,eu am ajuns la parerea asta pentru ca actualul meu prieten la inceputul relatiei tot primea mesaje si apeluri de la diferite fete,eu normal ca i-am facut gura,dar apoi am primit un sfat foarte bun:adica sa nu fiu asa posesiva si sa ma agit degeaba ca nu pot avea mari pretentii inca si ca daca e sa fie cu mine,si are sentimente pentru mine,el singur se va calma si va ramane doar cu mine, in schimb daca asa va continua mereu, inseamna ca nu e pers. potrivita.
Daca dupa o luna deja incepe sa te faca geloasa schimba-l ca numa de pierdut vei avea.
Daca acum treci peste lucrurile astea mai incolo ce-o sa faci, accepti sa se si intalneasca cu ea sau poate chiar sa iesiti toti 3? pune lucrurile la punt sau cauta altul care stie sa te aprecieze, nu te chinui de la varsta asta, bafta