| WhatIsWrongWithMyNick a întrebat:

Am si eu o intrebare sper sa nu va plictisesc cu povestea mea.
Acum cinci ani in clasa 4-a cand ma duceam la magazin (pe bicicleta) am vazut o fata frumoasa.
Eu am placut-o de la prima vedere, dar nici nu o cunosteam.
Am avut cateva tentative printr-a cincea sa fiu cu ea dar... fara succes.
Au trecut 5 ani si inca o iubesc.
Daca vad o fata frumoasa tot la ea ma gandesc.(scuze pentru rima)
Ea locuieste in satul meu dar am vazut ca schimba baietii ca pe sosete.
Intrebarea este: Acum ca am intrat in liceu ar fi mai bine sa incerc sa gasesc alta fata sau sa incerc sa o cuceresc pe ea?
Si daca ar fi sa o cuceresc tot pe ea dati-mi niste indei ca sunt la pamant.
PLS HELP! cel mai bun raspuns=fundita = Vot.

Răspuns Câştigător
| UTILIZATOR0 a răspuns:

Daca zici ca schimba baietii ca pe sosete inseamna ca nu este o fata serioasa.Este genul de fata frumoasa si a ''dracu'' sa spunem asa.Eu zic sa-ti gasesti o fata pe gustul tau.Nu neaparat daca e frumoasa trebuie sa fie si buna, sa vrea o relatie stabila.Deci te sfatuiesc sa-ti gasesti alta amica caci ea e ''periculoasa''.Ai grija. Poti fi cu ea apoi sa te paraseasca peste cateva luni ca si-a gasit un alt amic si sa te lase sa suferi. Spune nu! Este o poveste complicata cu fetele.Incerca pe la liceu sa intri in vorba cu una apoi sa va imprieteniti apoi indragostiti apoi sex...Cocoselu' fericithappy. Sanatate si ai grija ce faci.

5 răspunsuri:
| Michell_7762 a răspuns:

CE ai spune daca la liceu ai gasi o fata care sa te merite, sa te iubeasca si invers? Lasa trecutul acolo unde e. Daca ai vazut-o ce fc.cu alti baieti crezi ca pe tine te va lua in serios?

| botyk_1544 a răspuns:

Peii eu zic sa inkerki finut si daca nu reusesty uitoo sunt mult mai multe fete in afara d ea

| WhatIsWrongWithMyNick explică:

Da dar totusi nu pot sa o uit.
m-am intalnit pe strada cu o multime de fete frumoase care mi se pareau urate pe langa ea.

| Iza_1189 a răspuns:

Incearca sa gasesti pe altcinevawinking succesthumbs up

| TataeeFTW a răspuns:

Cauta-ti alta asta e panarama...