| Azinia430 a întrebat:

Bună TPU, am și eu o neliniște, acum două zile dimineața am avut un fel de secreție alb maronie, ușor maronie, după ce m-am șters nu a mai curs nimic, în dimineața aceasta am văzut aceeasi secreție, menționez ca iau de un an jumătate anticoncepționale

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Posibil ai infectie urinara neaparat la ginecolog sa te consulte

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu iei anticonceptionale! Unul dintre efectele secundare sunt sangerarile.
Mergi cat mai repede la medic si cere o re-evaluare.
Daca nu tratezi probleme hormonale, hirsutism, cel mai bine ar fi sa renunti la anticonceptionale. Exista si alte metode de contraceptie, nu doar pastilele!

| Miruna333 a răspuns:

Si? Ai citit pe net ce inseamna secretia maronie? Iti vina stopul

| Azinia430 explică (pentru Miruna333):

Am citit pe net dar nu prea are sens, eu cum am spus și mai sus iau anticoncepționale și nu mi s-a întâmplat până acum, adică iese o secreție și după nimic e totul curat, poate fi de menstruatia trecuta și s-a se elimine tocmai acum, adică nu este constantă secreția, nu apare pe chiloți, mi-a apărut decât pe șervețel și după restul zile și următoare zi nimic

| Azinia430 explică (pentru Azinia430):

Aseară am simțit și o ușoară usturime la urinare și o mâncărime, am căutat pe net dacă ar putea fi candidoză și să existe la candidoză secreția asta dar nu am găsit nimic

| Miruna333 a răspuns (pentru Azinia430):

Ce nu are sens? E normal sa nu iti apara pe chioti. Este sange vechi in uter, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Daca ar aparea constant, si mult ar fi semn de ingrijorare. De obicei apare inainte dupa menstruatie sau dupa. Sau la ovulatie. Daca ai simtit usturime si mancarime, dus la ginecolog

| Robert2526 a răspuns:

E o reactie a organismului la consumul de anticonceptionale, mucoasa uterina mai subtire si pot exista mici sangerari. Nimic de speriat sau asa ceva

| EzSimple a răspuns:

Te-ai **** pe tine

| Azinia430 explică:

Mai menționez ca ciclul trebuie să îmi vină într-o săptămână