Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Tu iei anticonceptionale! Unul dintre efectele secundare sunt sangerarile.
Mergi cat mai repede la medic si cere o re-evaluare.
Daca nu tratezi probleme hormonale, hirsutism, cel mai bine ar fi sa renunti la anticonceptionale. Exista si alte metode de contraceptie, nu doar pastilele!
Am citit pe net dar nu prea are sens, eu cum am spus și mai sus iau anticoncepționale și nu mi s-a întâmplat până acum, adică iese o secreție și după nimic e totul curat, poate fi de menstruatia trecuta și s-a se elimine tocmai acum, adică nu este constantă secreția, nu apare pe chiloți, mi-a apărut decât pe șervețel și după restul zile și următoare zi nimic
Ce nu are sens? E normal sa nu iti apara pe chioti. Este sange vechi in uter, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Daca ar aparea constant, si mult ar fi semn de ingrijorare. De obicei apare inainte dupa menstruatie sau dupa. Sau la ovulatie. Daca ai simtit usturime si mancarime, dus la ginecolog
E o reactie a organismului la consumul de anticonceptionale, mucoasa uterina mai subtire si pot exista mici sangerari. Nimic de speriat sau asa ceva
anonim_4396 întreabă: