Daca ti-a facut ce ti-a facut asta nu inseamna ca e prietena ta cea mai buna.Inseamna ca nu e nici macar prietena ta.Cred ca fata asta a urmarit de la inceput sa te distruga daca a facut miscarea aia.Nu e bine sa mai ai incredere in nimeni decat in tine si in mama ta.Cat despre razbunarea pe care vrei sa o comiti...nu stiu ce sa zic.Tu chiar vrei sa te pui la mintea ei? Cel mai bine ar fi sa o ignori.Prima data ii spui "M-ai tradat.Tu nu mi-ai fost prietena adevarata NICIODATA.Trebuia sa imi dau seama de la inceputca tu nu vrei decat sa imi fsci rau.De azi incolo as vrea sa nu mai vorbim." Stiu ca ti-e greu sa faci asta, asa ar fi cel mai bine. Sper ca te-am ajutat!
Ma, daca asa procedeaza cea mai buna prietena a ta, n-as vrea sa stiu cum procedeaza dusmanii ![]()
Pune-i si tu laxativ in suc inainte sa se vada cu ala
Cum a spus si nutsu94... inseamna ca nu prea e cea mai buna prietena. sincer, eu in cazul tau i as lasa pe amandoi in pace. asa a fost sa fie. capul sus! totul se intampla cu un motiv
Buna!
Nu merita sa o numesti prietena deoarece a profitat de tine. Daca iti era adevarata prietena nu facea astfel de lucru! Oricum, mai bine nu o face sa sufere deoarece poate totul se va intoarce impotriva ta, plus ca asa ii arati ca nu esti o persoana care imediat ce a fost suparata face lumea sa sufere, arata-i ca te tii tare.
O zi buna!
Drăguţa de tine!
Nu gândi aşa.Nu e bine ce faci.Acea tipă pe care o consideri tu 'prietenă', nu cred că ţi-e cu adevărat.Pe viitor alege-ţi cu mare grijă persoanele pe care să le consideri prietene.
E evident că ceva nu e în regulă. Vorbeşte cu ea, nu te răzbuna...probabil acolo vrea ea să ajungi.Să ''înnebuneşti'' de ciudă.Ei bine, demonstrează-i că eşti mult mai matură şi cu picioarele pe pământ.Fii indiferentă şi încearcă să te distanţiezi de dânsa.Nu merită.
Dacă ţinea la tine, nu se combina cu băiatul pe care-l placi, imediat după ce i-ai confesat asta.
Fii sigură că treptat atracţia ta pentru el va dispărea şi poate va apărea un alt ''Făt frumos''.
Succes!
N-are rost sa-ti bati capul cu ea. In plus, e posibil ca baitului sa-i placa de ea mai mult. Si atunci nu rezolvi nimic.
Te-ai gandit vreodata ca poate amandoi se plac, daca ii desparti ai ocazia el sa te urasca, lasa timpul sa-si vindece ranile de la sine sa vada individul ce a pierdut.parerea mea
Deci ascultama cu atentie, in gara langa cea de-a doua banca, sub ea se afla in cutie, in cutie vei gasi o harta, harta te duce la alta cutie unde o sa gasesti un pistol.Foloseste-l pe cine vrei tu
Stiam ca daca voi ascunde pistolul cineva il va gasi ![]()
Acum serios vorbin acea prietena nu iti este asa de buna precum crezi tu, cel mai simplu gaseste-i punctul slab si foloseste-te de el.
PS:Imi place modul cum gandesti, poate mai faci planuri de astea ca ma ofer bucuros sa te ajut Multttttt Norrrooooooooc
Daca ti-a facut asta nu e tocmai cea mai buna prietena a ta. Cea mai buna metoda e sa ii bagi minciuni in cap baiatului despre ea, cand iti reuseste si te apropii cat de cat de baiat, zii exact ce simti.
Ei nu e frumos chiar dar calmati razbunara nu-i o metoda e mai bine sa nu mai vorbiti cu nici una dintre ele e cel mai bine sa eveti acasa un calmant acasa daca aveti acasa asa ceva si dupa aia sa va uitati de ei.
IZIe întreabă:
frumoasa22 întreabă: