Iubeste sa te iubeasca... in pat. Atat.
Altfel nu ar sta cu o proasta. (Chiar daca nu esti proasta, asta fiind parerea lui, nu a mea sau a altora).
Cand iubesti pe cineva,nu faci nimic prin care persoana de langa tine sa se simta inferioara tie,din contra o faci sa se simta speciala,unica,iubita,dorita si apreciata! el nu da dovada de nimic ceea ce am insirat mai sus,te face proasta pe fata! Accepti persoana de langa tine asa cum e ea,cu defecte si calitati!
Acest baiat incearca sa te faca inferioara lui, sa te faca mereu sa te simti prost si va ajunge un moment in care vei avea autoestima la pamant!
Nu cred ca te iubeste, la fel cum nu cred ca nici o femeie nu merita sa aiba alaturi un astfel de barbat! degeaba vei crede ca se va schimba, nu o va face ci din contra cu trecerea timpului va gasi fel de fel de argumente ca sa te faca sa te simti prost, ineinsimnificativa pentru nimeni si pana la urma vei cadea in depresie!
Nu trebuie sa accepti jignirile lui. Comportamentul lui instabil spune multe despre el, e clar un om cu probleme. Iar tu meriti ceva mai bun...
Thealchemist hai ca esti tare
acum depinde si in felu in care zice cuvantul proasta, adica poate sa il zica in gluma ca o tachinare, un fel de prostutzo sau chesti din astea, ca un alint, sau chiar ca o jignire si atunci aia nu se mai cheama iubire, adica e treaba ca daca acum iti zice chestia asta mai tarziu o sa fie si mai grav.
Cu siguranta cand iubesti pe cineva nu cred ca jignesti acea persoana. Eu cred ca nu te iubeste si iti face poftele doar sa te tina langa el. Nu este admisibil sa faci prost/proasta persoana iubita, o accepti asa cum este! Uneori cuvintele dor mai mult ca faptele! Respect
Hellou fugi unde vezi cu ochii sau terminat barbatii din Romania!~ daca iubesti pe cineva nu il/o jignesti