| TifaLockheart a întrebat:

Buna TPU

Cam de 3 saptamani cred ca m-am indragostit , la prima vedere . Nu am mai fost niciodata asa , adica incerc sa ma ascund dar visez acea persoana .
Am incercat sa uit insa nu pot si pentru ca e un gol imens intre mine si el , adica tari diferite , limbi , nicio cale de-a comunica ce ar trebui sa fac.
Am ajuns la concluzia ca nu o sa ma mai indragostesc niciodata in viata mea , cred ca o sa ma bazez pe intuitie si destin pentru a-l intalni (pentru ca niciodata sa nu zici niciodata). Am citit multe carti psihologice pana acum , si am ajuns la concluzia ca ce vrei din suflet se poate intampla .
Insa imi e greu , nu vreau sa-l uit , dar vreau sa-l indepartez putin pentru a nu mai atat de depresiva cateodata . Ce as putea face , multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Putin realism in plus,cred ca te-ar putea ajuta.
Incearca sa te gandesti ce viitor puteti avea impreuna si nu-ti imagina un viitor care sa-ti surada,imagineaza-ti unul plin de greutati,abia atunci posibil sa iti mai revii putin si sa-l poti tine la distanta cat de cat!
Nu stiu cati ani ai,dar te-ai indragostit si visezi,lucru pe deplin justificat.
Dar ar fi bine sa nu traiesti numai in vise,trezeste-te si priveste in jur,realismul si realitatea ne scutura zilnic de vise,ne alunga in drum si ne arata fata adevarata a vietii.
Si,de la viata nu-ti poti lua concediu!
Cauta sa ti-o faci cat mai frumoasa,ca sa fii trista si depresiva, inseamna ca ai facut o alegere gresita.
Cauta sa faci una corecta, care sa-ti readuca linistea in suflet si zambetul pe buze!

| Rebecca009 a răspuns:

Pai nu te mai uita la filmele in care joaca el, si il vei uita laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi oamenii tindem sa ne facem ganduri "mega" cand vine vorba de dragoste. Coboara incetisor cu picioarele pe pamant si realizeaza ca nu este chiar asa cum iti imaginezi. Dragostea nu este decat o eliberare de substante chimice care-ti iau mintile.

| MojitoMarco a răspuns:

Eu sunt solutia ta:d