Ba da ramîne gravida, doar daca folosesti prezervativ nu rămîi gravida altfel ramîi, si tu care esti fată nu ai stiut nici atita lucru? Vai de voi, in era tehnologiei voi tot aici intrebati? Ce varsta ai?
Pentru ca femeia sa ramana insarcinata trebuie sa existe in acelasi timp 2 conditii absolut obligatorii si anume :
1.) In momentul in care intretine actul sexual NEPROTEJAT, sa fie in una din cele 3-4 zile ale PERIOADEI FERTILE a ciclului menstrual, inainte cu 2-3 zile sau chiar in ziua OVULATIEI
2.) Numai daca In mod absolut sigur ajunge sperma autentica in vagin, indiferent de cantitate si moment al sexului.
In cazul in care NU exista oricare din aceste 2 conditii formarea sarcinii devine IMPOSIBILA, atat in cazul in care lipseste OVULUL sau daca lipseste SPERMA care contine SPERMATOZOIZII.
Daca sexul este intretinut in orice zi care este zi INFERTILA, in acel caz formarea sarcinii devine IMPOSIBILA chiar daca sperma ajunge in vagin. Multa sanatate!
Sunt doua lucruri de avut in vedere:
• Daca partenerul cu care a intretinut actul sexual nu a ejaculat in ea, atunci nu are cum sa ramana insarcinata. Intreab.o daca a ejaculat in ea sau sa isi intrebe partenerul dupa ce ii aduci la cunostinta aspectul asta.
• Daca nu era in perioada fertila atunci partenerul putea sa ejaculeze linistit in ea cat voia, ea nu avea cum sa ramana insarcinata. Extrem de rare sunt cazurile contrare. Din cate stiu, sper sa nu mananc rahat, poate ejacula linistit si cu cateva zile pana la o saptamana inainte de ai veni menstruatia. Sper sa nu ma insel.
Daca asa arata generatia de adulti de peste 10 ani, atunci e vai de noi! De la gramatica la cacofonie, de la disculparea deja celebra "intreb pentru o prietena" pana la a folosi cuvinte (prezervativ) fara a intelege in totalitate intelesul sau definitia acestora... asta sigur nu este decat realitatea crunta, nu e fake, nu e pentru a face view-uri, nu este pentru a mima traficul de utilizatori care sa atraga apoi reclame. Vai de ei cand vor fi parinti si vai de acei copii conceputi din prostie!
Cand penisul intra in scorbura e recomandat sa consumi 3 litri de haz! doctorul meu m-ia recomandat sa mananca 145 de millygrams de praf de faina coapta la cuptor cu 536 kelvin volti. Dati-mi-i funda multumesc dmn aju-ta-te