anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci am fost intr-o zi la bucuresti si cand am venit acasa am intrat pe mess si o fata pe care o plac mult m-a intrebat unde am fost, mai zicea ca daca eram in zilele alea pe mess m-ar fi intrebat daca vreau sa fiu cu ea, dar l-a intrebat pe cel mai bun prieten al meu.Acum ei doi sunt impreuna.Eu am inteles ca inca ma mai place asa ca odata la scoala i-am marturisit ca este foarte furmoasa si ca arata bine.Atunci ea m-a pupat pe obraz.Credeti ca ar trebui sa renunt sau sa continui pana se desparte ea de el sau invers.Please helppbig grin Multumesc

Răspuns Câştigător
| Crisu a răspuns:

Nu cred ca merita, de ce sa astepti dupa ea? Auzi chestie "daca erai pe mess te intrebam pe tine, dar daca nu ai fost tu m-am multumit si eu cu cine era atunci". Nu va place, se joaca si ea pentru ca altceva mai bun de facut nu are. Nu mai sta dupa ea si nici nu mai spera in prostie ca te place, e parsiva.

5 răspunsuri:
| adrianajollie a răspuns:

Sa astepti pana se desparte de el sau sa iesi cu ea undeva sa vorbiti si`i spui verde`n fata ce si cumhappy

| adrianajollie a răspuns:

App daca o scoti la suc sa ai grija sa platesti tuwinking
funda?

| EnterSandman a răspuns:

Eu cred ca se joaca cu voi... dar daca ati place asa de mult...merita sa incerci, cu riscul de a te face de putina cacao laughing, sau poate vrea sa va desparteasca pe tine si pe prietenul tau cel mai bun big grin

| SlowLikeSnow a răspuns:

Acuma nu te supara dar daca te place pe tine de ce se baga cu altul?

| kissmypixles a răspuns:

Nu mai ea il placea si pe amicu meu dar daca a vazut ca nu sunt eu acolo l-a intrebat pe el

Întrebări recente