In pretul inelului si in gesturile teatrale sta dragostea? Eu credeam ca ar trebui sa fie de ajuns un :
"-Vrei sa?
-Da, vreau!"
Femeia ii face cumva un serviciu barbatului prin faptul ca accepta sa se marite cu el, astfel incat acesta sa fie nevoit sa creeze un intreg scenariu de film pentru a o convinge sa spuna "da"? Eu credeam ca traim in 2025 si e feminism, e egalitate. Nu mai e?
Nu neaparat vorba de bani, e vorba ca m-a mințit in primul rând și nu accept sa fie alta mai importantă ca mine deoarece el îmi spune ca sunt iubirea vieții lui.pai asta cum vine?
Salut!
Unde s-a intamplat si cum te-a cerut are vreo importanta.
Nu trebia sa accepti inelul.Se vedea cu ochiul liber ca este din argint.
A facut si el ce a putut.Ce vroiai? Porumbei care sa imprastie petale de flori?
Te calmezi, pui inelul inapoi in cutiuta si i-l dai dupa cina.Ii spui clar ca inca vrei sa fi logodita cu el, dar ar trebui sa o faca asa cum trebuie:inel de aur, restaurant sau ce iti mai doresti tu. Apoi poti sa pleci din camera sau din casa.
De asta vrei sa te desparti de el? Ca nu a cheltuit multi bani? Ca te-a mintit? Poti sa ii spui si asta.Chiar de la inceput trebuia sa ii spui ca nu accepti sa fi mintita.
Sau,varianta drastica,Pleci cateva zile la o prietena la parinti. Oare te va cauta sa te intorci la el?
Dar, sincer, raspunde-ti la intrebarea astea. Vrei sa fi cu el, in teorie, tot restul vietii?