| cosminsilviu a întrebat:

Deci sa zicem ca mie imi place de o fata pe care o stiu din vedere si as vrea sa vorbesc cu ea. Daca o vad pe strada de exemplu sau in curtea scolii cum as putea intra in vb cu ea? Nu e vorba de timiditate e vorba ca nu vreau sa ma fac de ras. Eu de la fata as vrea numarul de telefon. Si as vrea sa va cer sfatul vostru

Răspuns Câştigător
| 구미호 a răspuns:

Prima data salut-o pur si simplu, prezinta-te si simplu cere-i nr. de telefon, dupa cateva zile de purtat frumos cu ea spune-i ce simti daruindu-i flori de diferite specii si culori.Inima ii va zbura in aer(la figurat, bineinteles). Funda?

3 răspunsuri:
| cosminsilviu explică:

Da dar ma tem ca fata aia cand ii cer nr sau id sa ma considere un nesimtit. Nu stiu cum sa fac

| Larsette a răspuns (pentru cosminsilviu):

Daca ceri ID nu cred ca o sa te considere nesimtit. ca altfel cum ai putea sa dai de ea? Mie nu mi se pare nimic grosolan sau ceva de genu.

| Larsette a răspuns:

Uite, prietena mea a fost abordata de un tip pe care nu il cunostea, iar acesta i-a cerut numarul de telefon pur si simplu. Ea nu i l-a dat, in schimb, i-a dat ID-ul de mess. Poate ai noroc ca fata care iti place sa reactioneze pozitiv la o astfel de abordare, dar mai simplu poti sa incerci sa faci rost de ID-ul ei de la persoane care o cunosc sau Facebook, etc.