| muresank a întrebat:

este posibil sa fiu ninfomana? stiu ca suna aiurea, dar nu am nici 2ani ca sa nu imi dau seama ce se intampla cu mine. nu imi dau seama ce s-a intamplat pentru ca mi-am inceput viata sexuala de 3ani si am 22 de ani, iar de aproximativ 6 luni am un apetit sexual inexplicabil 24 din 24 am inceput sa disper si nu sunt singura. prietenul meu este si el disperat deja e prea de tot dao naibii. daca stiti ceva va rog sa imi raspundeti, dar va rog fara bataie de joc ca, chiar nu-i de ras

Răspuns Câştigător
| tazzo a răspuns:

Ce ma dispera distrusii care nu stiu sa adauge o explicatie buna.numai ratati pe aici fata are sau nu o problema iar voi veniti cu comentarii normal poate sunteti virgini + incuiati mental.ati fost inchisi in case alte animale in afara de caini nu ati vazut.cand va treziti cu o fata in pat intoarceti fundu credeti ca e inversa treaba. DISTRUSILOR...IAR muresank asta nu e o problema probabil te simti si foarte bine cu iubitul tau, te satisface bine deci deocamdata nu trebuie sa fi ingrijorataBAFTA

| Neinteresantul a răspuns (pentru tazzo):

Pe mine doar ma deranjeaza persoanele care posteaza jumatate din raspuns incercat sa-i jigneasca pe altii. Mai ma deranjeaza persoanele cu deficit sever de intelect, ce sufera de complexe de superioritate, negasindu-si cuvintele necesare unui dialog civilizat, apeland la jigniri si insulte si, ignorand total semnele de punctuatie. Si din nou, ma deranjeaza persoanele care cred ca virginii fac parte dintr-un grup condamnabil de oameni inchisi in casa, cu o inteligenta direct proportionala cu numarul de fete f***te.

Si acum intreb eu: Te mai deranjeaza distrusii? Daca da, cum te suporti?

Iar in legatura cu raspunsul domnisoarei, imi mentin parerea.

Si o intrebare: Simti nevoia de a face sex in permanenta cu oricine, oricand si oriunde? Daca da, iti recomand sa mergi la psiholog.

Daca nu, iti recomand din nou un vibrator sau un cal.

| EvelynCocainIIIa6 a răspuns (pentru Neinteresantul):

Sau pe traseu laughingDaca nu-i plac caii

| h3r a răspuns (pentru Neinteresantul):

Asa te vreau.

17 răspunsuri:
| Neinteresantul a răspuns:

Pai si ce putem noi sa facem? Vrei sa stam la coada? Eu n-o sa stau! Iti recomand un vibrator sau un cal.

| muresank explică (pentru Neinteresantul):

Chiar nu aveam nevoie de un astfel de raspuns... eu una sunt ingrijorata iar tu ma iei la misto... te-as vedea eu daca ai avea asa o prietena cum ti-ar mai arde de misto. o seara placuta

| Amelya02 a răspuns (pentru Neinteresantul):

Foarte tare raspunsul tau. ai un vot inteligent de la mine.

Cat despre problema ta, poate te regasesti in melodia asta!
http://www.youtube.com/watch?v=uXuiMpK-lbc

| Neinteresantul a răspuns (pentru Amelya02):

Merci frumos. Sunt un inteligent :))) Foarte tare melodia si potrivita pentru domnisoara in cauza.

Si tot pentru domnisoara in cauza: Ti-ai primit raspunsurile deja, eu doar ti-am facut o recomandare pentru problema ta. Si dupa cum a spus si LovelyC, nu esti nimfomana, esti nesatula.

Ca sa te scutesc de efort, am cautat eu pentru tine niste cai, poftim: http://www.publi24.ro/anunturi/animale/animale-de-ferma/?pag=1&q=vand+cal

| muresank explică (pentru Neinteresantul):

Daca as fi considerat ca am nevoie de cai as fi cautat si singura

| Neinteresantul a răspuns (pentru muresank):

Atunci daca nu te saturi, schimba gaura!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Era BINE dacă nu s-ar face mişto de o chestie destul de neplăcută/gravă!

Înainte de a putea da un răspuns SERIOS şi cât mai apropiat de realitate, aş avea nevoie de ceva detalii suplimentare ( chiar dacă unii o să le considere "picante", sunt NECESARE pentru a putea explica acest comportament ) : este IMPORTANT de ştiut dacă înaintea celor 6 luni ai avut ca partener sexual pe acelaşi băiat de azi; apoi dacă atunci/şi acum ai avut/ai orgasm, frecvenţa relaţiilor sexuale atunci/acum, câte "numere"/partide consecutive ai făcut/faci şi cât durează efectiv ( eventual şi timpul ocupat de sex, într-o zi/săptămână/lună; o medie )! Toate astea pentru a putea face o COMPARAȚIE!

Şi sper că eşti destul de matură, la cei 22 ani ( mulţi înainte, cu sănătate ), ca să NU confunzi APETITUL sexual ( POFTA, şi mie mi-e poftă de sex non-stop; dar dacă o poţi controla, e OK ) cu NEVOIA efectivă de sex! Poate DOAR eşti mai "pofticioasă"... ceea ce NU e grav; dar DACĂ nu poţi FĂRĂ să faci MUUULT sex, atunci, da, e o problemă!

Ar mai fi util de ştiut dacă acum ai mai mult timp liber decât înainte, eventual un job şi durata lui...

Deocamdată ATÂT, după detalii REVIN cu un răspuns mai COMPLET!
Dacă detaliile cerute sunt prea intime, atunci dă-mi mesaj privat din secțiunea Mesaje.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Verifică-ţi setările profilului, că NU mă lasă să-ţi dau mesaj privat şi nu pot să-ţi răspund la mesajul trimis în privat!

Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi mai dă-mi un mesaj privat scurt ( de confirmare ) şi îţi trimit răspunsul la cel anterior!

| h3r a răspuns:

Nu esti nimfomana, esti nesatula.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de hormoni

| Sorinacio a răspuns:

Nimfomana inseamna femeie ce se excita imediat cand vede ceva "apetisant"

| Overom a răspuns:

Ai incercat sa treci pe la psiholog?, sau pur si simplu ai un apetit sexual foarte mare... stai linistita nu e cv grav, noi suntem ca animalele in perioada imperechierii inebunim dupa sex...

| muresank explică:

Neinteresatule: chiar nu aveam nevoie de un astfel de raspuns. eu sunt ingrijorata si tu ma iei la misto... te-as vedea eu daca ai avea asa o prietena daca ai mai rade. o seara placuta

| Paraschiv_Marius_1981 a răspuns:

Nu poti fi "ninfomana".
NIMFOMÁNĂ, nimfomane, adj., s. f. (Femeie) care suferă de nimfomanie. – Din fr. nymphomane.
Si, ca sa te faci inteleasa mai usor, foloseste cratima! e pusa acolo cu un scop.