| Alina_2365 a întrebat:

Ieri m-am despartit de prietenul meu cu care am fost 6 luni. Eram unul departe de celalalt si nevedeam odata la 4 luni, am spus ca e mai bine sa ne despartim, dar el nu vroia asta. Nu imi mai placea de el, nu il mai iubeam da totusi m-am obisnuit cu el si mai tineam ceva de la el. Ma simt putin ciudat ca ne-am despartit straight face. Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Dey_1617 a răspuns:

Buna.nasoala treaba ca va vedeati la 4 luni? Si cred ca va`ti intalnit 1-2 ori. asa-i? Asa repede sa iubesti? Mai ales daca nu va vede`ati macar 1 data pe saptamana nu stiu.Parerea mea este poate chiar nu-l iubeai ai simtit ceva la inceput dar dupa a fost obisnuinta. Pai nu are de ce sa te simti ciudat pentru ca tu ai renuntat la el,ai fost constienta de ce faci. Incearca sa iti ocupi timpul cu altceva,iesi cu prietenii, mergi la un film ceva, fa o petrecere.etc etc.
Sper ca te-am ajutat:*

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| stweety10 a răspuns:

Nu cred ca ai de ce sa te simti ciudat, eu cred ca ai facut mai bine, pentru ca din ceea ce ai scris tu imi dau seama ca nu-l mai iubeai, sau nu l`ai iubit niciodata, ci doar ti-a placut. Daca si el isi dorea foarte foarte mult sa mai fiti impreuna, mai insista, deci eu zic ca nici pentru el nu e o tragedie.

| CatelusaFlaffy a răspuns:

Parerea mea e sa cauti in inima ta si sa o intrebi daca mai simti ceva pentru el poate simti si nu iti dai seama sau poate e doar un sentiment, anume faptul ca erai obisnuita sa vvb mereu cu cineva sa te intalnesti chiar daca era la 4 luni. Daca nu mai simti nimic pentru el atunci incearca sa te obisnueiesti iesi p afara stai la ps joaca jocuri orice te face sa uiti. Sper ca te-am ajutathappy

| colin16 a răspuns:

Daca va vedeati odata la 4 luni asta inseamna ca v-ati vazut odata? Pai daca asta ai simtit asta este mai bine, mai ales pentru ca nu erati aproape, o relatie la distanta niciodata nu o sa mearga