| Karinapapusica a întrebat:

Buna TPU :**** Imediat fac 16 ani. Sunt intr-o relatie cu un baiat cu 10 ani mai mare. Luna asta face 26 de ani... Avem un an de relatie
Parintii mei nu stiu ca vorbesc cu el au aflat intr-un tim dar am negat tot si au priceput. Vream sa le spun adevarul dar ei sunt genul de parintii care nu inteleg. Vor spune ca isi bate joc de bine, si ca las scoala
Nu isi bate joc deloc imi ofera tot ce vreau, nu m-a fortat in legatura cu sexul, inca sunt virgina imi controleaza carnetul de note mereu si mai merge si la scoala sa vada cu absentele si daca sunt probleme, nu ma lasa sa fumez, imi vrea binele
El este sofer pe TIR, ii cam greu
Ai mei nu stiu de relatia noastra si cand au aflat au facut foarte urat sad L-au jignit ca ii taran, urat, batran etc. El sta in sat cu mine, acum eu am plecat la liceeu si stau in oras si el cu munca in strainatate. Vine al mine mereu sa ma vada. Odata a venit doar sa ma vada pe geam. Si pana in oras face 4 ore jumate :/ Ce sa fac? Chiar nu stiu sad sad sad Va rog ajutati-ma
Multumesc :** sad

Răspuns Câştigător
| cristina790 a răspuns:

Într-adevăr diferența de 10 ani între tine și iubitul tău este destul de mare. Gândirea este destul de diferită iar lucrul acesta îl vei înțelege doar când vei fi mamă.Ea încearcă doar să te protejeze.Niciodata nu îți va dori răul.Dar dacă voi va înțelegeți...Am fost într-o situație asemănătoare să zic așa, între mine și prietenul meu e diferență de 5 ani.I-am spus mamei de la început ca să nu apară problema aceasta după ce relația devine serioasă.I-a fost mai greu,îmi spunea mereu sa am grijă să nu își bată joc de mine dar cu timpul a văzut ca are grija de mine,iar acum îi este tare drag,îl cheamă la noi,vorbesc, e o relație foarte frumosă.Ce te sfătuiesc eu, când ești doar tu cu mama ta și este un moment prielnic să încerci să îi spui care e treaba și să o rogi să îti dea ocazia să îi demonstrezi că e baiat bun și foarte grijuliu.E greu, știu, dar nu imposibil.Singurul lucru pentru care te condamn este că ai lăsat să treacă prea mult, relația a devenit foarte serioasă și e mai greu. Apropo, și eu am tot 16 ani.Îți urez succes și să ne ți la curent. Pupici!

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Cam pedo bear,oricum tipu stii ca trage pe sula cand merge cu tiru,nu? Cate papusele sunt pe strada? Stii ce inseamna sa fii in o asemenea relatie? Tipu trage tot ce vrea,da banutu si papa happy Tu esti doar de plictiseala puisor,te tine cand o sa cazi la pat,in plus mai sta si el ce mai sta cu tine, dupa bate apropouri " gurita " "fundulet " Nu te controleaza nimeni, regret ca is badaran de iti zic asa de la obraz, insa mai bine sa iti spuna cineva pe jleau sa intelegi happy tatal tau stie ce stie, e barbat si gandeste ca si mine

suntserios
| suntserios a răspuns:

Merge sa iti controleze absentele si notele... lol... fix ca taica tu?

| Doub a răspuns:

"El este sofer pe TIR"-rolling on the floor
Asta explica multe.
Asculta-ti parintii.

| Bogdan6969 a răspuns (pentru Doub):

Nu pot sa nu fiu de acord cu tine laughing)

| Țoglă a răspuns:

Lasă-l.

| kyliejenner a răspuns:

Tu nu realizezi ca omul asta are o problema din moment ce are 26 de ani si nu isi poate gasi o iubita de varsta lui?!
Doamne fereste laughing... gaseste-ti un iubit de liceu! Nu ar fi mai bine sa te vezi cu el zilnic, sa il placa parintii tai, sa mergeti in gasca (cu colegii si el) in parc, la un film, intr-o excursie? Traieste-ti adolecenta. Vrei cumva sa te mariti si nu stii cum sa ne zici?

| Maree1 a răspuns:

Ii spui cumva tati?laughing) unele fete nu au nimic in capusor...