| nanuca a întrebat:

Iubitul meu insista sa fac un copil cu el, iar eu nu vreau inca am doar 17 ani si nu stiu ce sa fac, il iubesc prea mult si mi-e frica ca o sa devina violent daca-i spun... va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| gmxromania78 a răspuns:

E devreme, bucurati-va de acesti ani, nu cred ca ar fi nevoie la asa o varsa de un copil, la 25 ani poate ar fi cazul. Acum daca va doriti amandoi si sunteti CASATORITI faceti cum doriti. Daca nu sunteti si el vrea un copil spune-i sa isi gaseasca o alta femeie, nu fa prostia asta.

7 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Noi sa te ajutam? noi de aici din fata monitoarelor, ce vrei sa facem? cheia e la tine! daca tie ti-e frica de el, inseamna ca ti-a mai dat o palma-2, mai un pumn. daca asta e viata cu care te multumesti s-o ai, atunci noi nu putem face nimic. cere ajutor parintilor, doar ei te pot scoate din mainile lor!

la 17 ani sa ai copil, iti distrugi o parte din viata. e altfel cand esti cu niste diplome in mana, un serviciu bun si stabil si cu un copil. suna mai bine nu? cand esti la 20 de ani, lucrezi pe un salar de nimic zile intregi..parca nu-i asa roz. gandeste-te bine, deciziile de acum iti afecteaza viitorul. alege ce vrei sa faci si cine vrei sa fii!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca devine violent lasa-l. Si asa imi pare ca nu este destul de matur daca la varsta asta se gandeste la un copil in loc sa se gandeasca la un viitor si apoi un copil.

| neutrino a răspuns:

Daca nu vrei sa-l superi, fa-i pe plac, dragostea inseamna si sacrificii! Ce-ar fi sa-i spui sa-si gaseasca o fata prostuta, iar tu sa-ti cauti un baiat care stie sa te si pretuiasca?

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

Răspuns utilizator avertizat
| Kirito21 a răspuns:

Spune-i adevarul de ce sa devina violent? ai avut parte de astfel de episoade pana acum? daca da atunci cred ca ti-ar fi mai bine singura. De cat timp sunteti impreuna?

| AlinaParv a răspuns:

Expplica-i ca iti va fi greu in perioada asta. Si daca te streseaza si mai tare nu poate iesi niciun copil. Sa iti termini liceul. Pana la urma vei fi privita altfel si la scoala si oriunde te duci. Oamenii sunt rai.