| mitzareal a întrebat:

Buna TPU.ma numesc mihai si sunt din aradhappy am si eu o mica problema la mine la scoala este un grup de fete mai mici cu 1 an ca mine.mai de mult mi-a placut de una dintre ele am vrut sa fac rost de id ei de la o prietena din acel grup si apoi de la un frate de al ei pana la urma l-am aflat si am vb 1 data cu ea bla bla ce faci si chestii de astea.simpatia pentru ea s-a dus repede nici eu nu stiu daca am placut-o cu adevarat.problema este k acum imi place chiar foarte mult de cea mai buna prietena a ei si nu stiu ce sa fac daca afla ca imi plk de ea ce va crede?(deoarece ea stie ca o simpatizam si pe cealalta) nu stiu ce sa fac tinaind cont k nu am vb niciodata cu ea.cum sa procedez sa nu ma creada k sunt vreun fustangiu eu chiar o plac mult. ast sfaturi de la voi(si va rog fara caterinca pentru ca stiu ca pare ciudata intrebarea)

1 răspuns:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu pare ciudata intrebarea! Multor baieti li se intampla chestia asta! Parerea mea este sa faci tu primul pas si sa vorbesti cu fata de care iti place, sa-i explici ca ti-a placut de prietena ei dar acum nu o mai placi! Bate-i apropouri, intreab-o daca are prieten si chestii de genul. Daca nu ai curajul sa ii spui in fata, cerei id-ul de mess si vorbiti. Dar fa asta cat mai repede. Bafta