anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

maine o sa ma vad cu baiatul pe care il stiu de 5 luni de zile, dar inca nu l-am vazut in realitate, nu l-am sarutat, nu l-am atins niciodata.Credeti ca ar trebuie sa am un discurs pregatit din timp, o vestimentatie bine aleasa, un machiaj special? Fetelor ati mai fost careva intr-o postura de genu? Cum a fost, cum v-ati simtit in momentul in care prima data iti vezi pesoana pe care o iubesti, ii cunosti foarte bine caracterul, dar nu ai avut pana acum ocazia sa il atingi? E mai bine sa fiu pregatita, sau daca se va petrece totul spontan, va fi mai interesant?

Răspuns Câştigător
| Kerryn a răspuns:

Helo, pai am fost in asa situatii si ma duceam mereu complet nepregatita. Si totul era super si asa. Auzi da cumde ai de ginda sa pregatesti un discurs? adica ii scrii ce antrebari trebuie sa-ti dea si inveti raspunsurile pe o foita si eu dai big grinDD (glumesc; p) Pai sigur ca trebuie sa ai o vestimentatie bine aleasa; D un machiaz care tiar accentua ochii, sau buzele, nu stiu cum te vopsesti tu deobocei, dar nu baga pe tine prea multa cosmetica, ca vei parea artificiala big grin poti sa te vopsesti mai special dar sa stii limita si sa arati naturala in acelasi timp tongue Vei ajunge acolo si sunt sigura ca la inceput ambii veti fi un pic nu in apele voastre, adica va veti teme sa spuneti ceva pentru ca sa nu o spuneti gresit sau banal. Dar cu cit mai mult veti comunica cu atit mai mult v-ati vorbi mai liber. De obicei ma cam deprind greu cu cineva, si de fapt el imi tot da intrebari si povesteste iar eu mai completam. Daca e unu indraznet nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji :* Ba chiar am fost cu un baiat zilele astea cu care nu am vorbit in real si sunt foarte multumita :3. Te sfatuesc sa fii tu insati :* cum esti tu in fiecare zi asa fii si in fata lui, nu incerca sa creezi o alta fata te poate da de gol foarte usor; P. Fii amabila si dulce, gingasa si rabdatoare in acelasi timp happy Sunt sigura ca vei petrece un timp minunat tongue Sun sigura ca de acum in colo vei avea ocazia sa atingi persoana pe care o iubesti xd Succese, te-am pupat :*

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Fara discurs pentru ca nu sti ce o sa zica elhappy si de obicei cand faci un plan nu prea iese

| auroraa a răspuns:

Trebuie sa fii un pic pregatita, dar nu sa ai chiar un scenariu, lasa sa decurga totul de la sine caci asa va fi cel mai bine...eu inteleg ce-i asta sa te indragostesti pe net si e minunat sa il vezi pentru prima oara happy oricum nu-l lasa prea departe)) mult succes si dragosteee :*

| Red_8270 a răspuns:

Eu iti zic ca poate... poate o sa fi surprinsa la aspectul fizic daca te-ai intilnit cu el pe retele cum ar fi facebook twiter my space hi5 sau altele el poate pune poze cu altcineva...dar daca nu minte eu iti zic sa fi tu insati sa fi mai glumeata si sa nu te uiti prea mult la el se va simti rusinat.