| LexuDeea a întrebat:

Merita sa fac dragoste cu un baiat pe care il iubesc enorm dar el mi-a spus ca nu vom fi impreuna?

25 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul ti-a spus clar ca vrea sex si atat, dupa sex tu NU il vei mai interesa, el trecand la urmatoarea prada. Daca esti dispusa sa faci sex cu el si sa accepti ca el doar asta vrea si ca te va parasi dupa sex da inainte, daca nu esti in stare, te retragi elegant si il lasi in pace. Sa nu indraznesti sa il deranjezi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu mi-a zis ca vrea sex. Eu i-am propus si el mi-a spus sa ma gandesc bine

| Liviu a răspuns:

Ai de capu meu tu iai propups sa faceti sex si el ti-a zis gandeste-te bine? Cred ca din toata specia masculina de pe terra, doar unu sau doi ar face asta laughing

| RAY a răspuns:

Parerea mea sexul find o nevoie umana nu trebuie sa presupuna o relatie sau sentimente dar daca tu il iubesti sfatul meu este sa nu faci dragoste cu el pentru ca mai mult il vei iubi, totusi poate ca prin sex va vrea mai mult poate o relatie cine stie

| mihai69 a răspuns:

Tu faci dragoste, el face sex. Dacă te mulțumești cu asta, de ce nu?!?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai da. Numai ca nu se numeste dragoste asta. Mai bine zis, fai daca vrei sa faci sex.
Dar totusi zic sa nu faci. El nu te iubeste. SI daca nu aveti o relatie nu o face. Tu vrei dragoste. Iti doresc sa ai parte de ea. Dar nu o sa ai daca o faci cu acel baiat.

| Emilian65 a răspuns:

Pentru placeri de moment merita, dar nu uitati sa va protejati.

| OldSoul a răspuns:

Acum nu se mai face dragoste, se face doar sex.

| Florentina9210 a răspuns:

Daca vrei sa te simti folosita, da.
Nu merita!

| Lawliet14 a răspuns:

Nu, nu merita, sexul e menit sa fie din dragoste. El nu ar face-o din dragoste!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Lawliet14):

Trece viata pe langa tine si tu stai sa astepti marea dragoste, trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri, sa gusti deliciul vietii, toti ajungem in groapa, o viata ai, nu iti bate joc de ea

| Lawliet14 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Fratele meu, asa sunt eu. Mai romantic. Eu m-am saturat de sex. Tu nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e clar că el doar te-ar folosi?
Nu se merită, îţi trece ţie şi iubirea asta.

| LexuDeea explică (pentru anonim_4396):

Si daca dupa poate va vrea o relatie?

| anonim_4396 a răspuns (pentru LexuDeea):

Înţeleg, îl iubeşti, e naşpa că nu îţi împărtăşeşte sentimentele.
E aiurea să simţi lucruri pentru cineva care nu simte nimic pentru tine.
Dar o relaţie care începe abia după sex e şi mai aiurea. Respectă-te puţin, o să fie şi altcineva, poate când o să găseşti persoana potrivită o să regreţi că te-ai culcat cu un bădăran care te-a asigurat din start că nu o să aibă o relaţie cu tine.
Ştiu, vorbesc despre sex de parcă ar fi operaţie pe creier, dar eu n-aş face-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragoste e atunci cand amandoi va iubiti.
Sex e cand o faci doar din placere,fara implicatii emotionale.
Dupa ce o sa faci sex cu el, o sa il iubesti mai mult, si daca el nu o sa fie cu tine, si o sa se duca cu alta, o sa suferi si mai mult.Chiar si asa, daca el nu vrea o relatie, te multumesti cu o partida, si dupa "pa pa "?

| ubox7007 a răspuns:

Daca tu vrei, de ce nu, dar alege odata pentru totdeauna, nu azi am facut sex, maine regret.

| TheFragranceMaster a răspuns:

E doar sex, nu vad nici o problema.
Vei mai avea partide ocazionale, placeri trecatoare, ar fi
aiurea sa ramai cu toti.
Nu-l poti condamna, dragoste la comanda nu exista.Accepta sex-ul daca ai noroc te va dezamagi si ai scapat de iubirea enorma.

Răspuns utilizator avertizat