|

Buna TPU! Mie imi place de o fata pe care o cunosc cam de 1 an.Ei ii place sa citeasca diverse carti, poezii, fiind si studenta la litere.Inca nu i-am declarat sentimentele mele, dar m-am gandit sa o fac intr-un mod special, asa ca i-am scris o poezie.Este buna poezia sau prea penibila? As aprecia mult orice parere sincera si,bineinteles voi acorda funda celui mai amanuntit si adevarat raspuns,fie el de partea mea sau contra mea,numai sa fie realist.

O sete arzatoare,un dor nestavilitA mea ratiune-orbita usor o infasoaraAl meu suflet difuz de dor e rascolitDe cand te-am cunoscut pentru intaia oaraIn ochii tai caprui,cu pleoape mangaioaseMa pierd indata ce acestia imi strapungIntreaga mea fiinta cu-a lor priviri taioaseCe-n sufletul meu taie,iar ranile le ungCand zambetul tau cald pe chipu-ti se ivesteMireasma-i arzatoare imbata simtu-mi greuPrin parul tau cel lung, eu mainile mi-as treceTu ai fi muza mea, iar eu ti-as fi Orfeu

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

'' intreaga mea fiinta cu-ALE LOR priviri...''
Poezia e ok, desi e cam mult pentru o prima declaratie, din punctul meu de vedere. Adica ok, e la Litere si ii place mult sa citeasca, dar parca exprimi prea multa atasare de ea prin poezia asta, care posibil sa o sperie, avand in vedere ca ea te vede ca pe un prieten.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

M-am udat deja toatawinking
Totusi, prefer asta mai mult laughing
https://youtu.be/eJF43XgWar8

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa scrii o poezie in care... La final o pui sa citeasca anumite litere sau propozitii astfel sa iasa ceva gen te plac.
Adica da, poti sa o dai si pe asta ca sigur o sa creada ca este dragut si o sa se umede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ceea ce spui e frumos, incerci sa o faci cu rima si aproape reusesti, dar trebuie sa tii cont si de Ritm - care e fatal.
Te sfatuiesc sa o scrii mai modern, fara rima si mai bine formulata.

P.S. asta e opinia mea. Orice asemanare cu realitatea e pura coincidenta :p

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E prea siropoasa, cum au mai spus o si altii, s-ar putea sa o sperie. Femeile nu sunt date pe spate de declaratii daca nu esti in relatie cu ele. Parerea mea, du te la ea si spune-i ce intenti ai, lasa poeziile, ca poate te trezesti ca intre timp se vede si cu altcineva si ramai cu moaca in foaie ca ai scris opera literara fara rost.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează