Singurul meu sfat e sa astepti sa-si regleze conturile cu cealalta fata.Sunt sau nu impreuna,inca nu se stie,mai asteapta.
Daca nu mai ai rabdare, discuta cu el si spune-i ca-l placi, dar risti sa pari disperata.
Tempereaza-te si asteapta.Ba,chiar,mai fa uneori si pe indiferenta...
De fata aia nu s-a despartit fii sigura
Nu se desparte nimeni cu forta, deci lasa-l in pace ca nu ai sanse din moment ce o place pe acea fata
Aici mai trebuie sa pretind ca fetei acesteia i a placut de el in momentul in care am fost cu diriga la gradina botanik cu toata clasa iar cand am venit spre casa noi 3 si cu ink un baiat de la noi din cls am rams intr un bloc si am jukt sticluta. si din acel moment noi doua am inceput sa l placem. dar ea a avut norocul sa o sarute de mai multe ori dar cand se nimerea la mine el nu suporta sa ma sarute de fata cu ea si mergeam dupa colt sa ne sarutam![]()
dar oricum ea a insistat f mult cu el si ea i a sps ca l place dar eu nu i am sps. acesta nega i ntr una ca nu o place si nu a sps la nimeni ca de fapt chiar o place. si peste cateva saptamana a inceput sa o necajeasca sa isi bata joc de ea ii dadea cu palma la fund. si au inceput si ceilalti baieti la fel.
dar i n tr un final a recunoscut ca o place dupa ce a aparat o de unu pe care nu o lasa in pace. si dupa soarta lor a fost sa fie impreuna
... am fost eu proasta ca nu m am bagat eu atunci.