| AuricaMircica155 a întrebat:

Buna TPU.
Recent am iesit cu un tip, pe care l-am cunoscut pe o aplicatie d asta de întâlniri gen tinder. Am vorbit cam 3 luni inainte sa iesim, si greu m-a convins sa ies cu el.
E cu 10 ani mai mare decat mine dar nu prea ma intereseaza varsta.
Ne intelegem bine, radem impreuna mereu, si sunt chiar fericita cu el. Insa azi am fost la el acasa, sa mai petrecem timp impreuna. Dar nu a dat semne ca vrea sa facem ceva. Mie mi se pare ciudat pentru ca restul baietiilor de varsta mea (20 ani), imediat dau semne ca vor sa faca ceva din prima. El chiar nu a dat nici un semn, ca ar vrea sa facem ceva. Nici nu am vorbit despre asta.
Credeti ca e ok? Nu il atrag din punctul asta de vedere?
De inteles ne intelegem bine rau chiar neasteptat de bine. Dar ma gandesc ca fiind mai matur nu se gandeste doar la asta si ma asteapta sa ne mai cunoastem...

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Te încurajez să faci sex doar cu soțul tău după căsătorie.Și între bunicii mei era 15 ani diferență și au trăit 60 de ani împreună, bunica a fost virgină când s=au căsătorit.

| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa atingi macar ''tangential'' problemele de natura sexuala, pentru a vedea care va fi reactia lui si cum se va manifesta. Succes!

| mihai69 a răspuns:

Ba fix numa' la asta se gândește, dar e deja destul de versat ca să nu te sperie din prima.

| Emilian65 a răspuns:

Este copt la minte si nu vrea sa te raneasca de la prima intalnire. Asteapta ca tu sa faci primul pas.

| Holiday a răspuns:

O fi virgin?!

| Nemessys a răspuns:

Deci alte femei sunt în stare sa dea în cap la bărbații care vor sa se culce din prima cu ele iar tu te plângi de chestia asta. Dacă un bărbat vrea sa facă din prima, nu e bine ca e obsedat, dacă nu o face din prima, ceva nu e ok cu el. Naiba va mai înțelege laughing

| AuricaMircica155 explică (pentru Nemessys):

Sincer ma sperie pentru ca tipii astia de varsta mea imediat aduc vorba de asta... si daca un tip nu aduce imi pun semne de intrebare. Cu el vreau o relatie serioasa, si d asta ma tot gandesc de ce nu a facut pasu asta... e putin ciudat

| Nemessys a răspuns (pentru AuricaMircica155):

Tine la tine și poate nu vrea sa se grăbească. Mai mult ca sigur în trecut și-a luat refuzuri urate de le femei când le-a propus din prima asa ca cu tine nu risca. Nu te panica, stai liniștita.

| Werrich a răspuns:

Îl îmbeți și faci ce vrei cu el. Succes!

| ancaval a răspuns:

Și tu ești supărată că el nu vrea nimic? laughing Mai bine așa, că nu vrea. Viața e despre altceva!