Te încurajez să faci sex doar cu soțul tău după căsătorie.Și între bunicii mei era 15 ani diferență și au trăit 60 de ani împreună, bunica a fost virgină când s=au căsătorit.
Incearca sa atingi macar ''tangential'' problemele de natura sexuala, pentru a vedea care va fi reactia lui si cum se va manifesta. Succes!
Ba fix numa' la asta se gândește, dar e deja destul de versat ca să nu te sperie din prima.
Este copt la minte si nu vrea sa te raneasca de la prima intalnire. Asteapta ca tu sa faci primul pas.
Deci alte femei sunt în stare sa dea în cap la bărbații care vor sa se culce din prima cu ele iar tu te plângi de chestia asta. Dacă un bărbat vrea sa facă din prima, nu e bine ca e obsedat, dacă nu o face din prima, ceva nu e ok cu el. Naiba va mai înțelege
Sincer ma sperie pentru ca tipii astia de varsta mea imediat aduc vorba de asta... si daca un tip nu aduce imi pun semne de intrebare. Cu el vreau o relatie serioasa, si d asta ma tot gandesc de ce nu a facut pasu asta... e putin ciudat
Tine la tine și poate nu vrea sa se grăbească. Mai mult ca sigur în trecut și-a luat refuzuri urate de le femei când le-a propus din prima asa ca cu tine nu risca. Nu te panica, stai liniștita.
Și tu ești supărată că el nu vrea nimic?
Mai bine așa, că nu vrea. Viața e despre altceva!