| PissyAndre a întrebat:

Buna TPU Stiu ca este cam urat cum suna dar am 13 ani si am facut dragoste cu prietenul meu. Acum imi este frica pentru ca o fata foarte barfitoare si proasta ne-a auzit pe mine si pe el vorbind despre asta doua saptamani mai tarziu. Imi este frica sa nu spuna cuiva pentru ca, ca sa zic asa este "dusmanca" mea si ma uraste.Ce sa fac daca spune cuiva? Minciuna are picioare scurte si mi-e frica Nu vreau mistouri sau luat in ras. Vreau un raspuns complet si fara glume. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| elyfel a răspuns:

Neaga totul. Zici ca nu era vorba de voi doi si de altii.Iar daca ea sustine ca a auzit ce-a auzit, nega totul, sau ii zici sa nu-si bage nasul unde nu-i fierbe oala, ca s-ar putea arde. Daca zice ceva, rasplateste-o cu acceiasi moneda

13 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Pai negi, incearca sa nu mai vorbiti de sex in public, printre colegi etc.
Peste cativa ani, vei vedea ca 13 ani este o varsta foarte mica pentru sex...si uite un motiv pentru care eu consider ca te-ai grabit:daca erati mai mari si va auzea cineva vorbind de sex,chiar si una rautacioasa,chiar daca ar fi spus,ea ar fi cazut nasol...voi puteai sa ziceti ceva de genul:„care este treaba? pana la urma suntem majori"nici macar atat, pentru ca majoritatea colegilor vostrii si-ar fi inceput viata sexuala la varsta asta, dar cum voi sunteti mici, iar majoritatea colegelor tale probabil ca sunt inca virgine, la varsta asta li se pare ca ai facut ceva grav.
Intr-adevar este prea de tot al 13 ani, dar ma rog asta este alta poveste

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

De ce la 13 ani? Nu ai timp toată viața? Trebuie să ai la vârsta asta?
Fiecare trebuie să își asume riscurile...

| PissyAndre explică (pentru TheBirdOfTheHermes):

Eu chiar simt ceva pentru el, si el simte pentru mine. pe bune ca de la 11 ani am trecut prin atatea peripetii si gelozii si etc. La varsta asta faci cele mai multe prostii dar eu eram constienta de ceea ce fac, si daca as putea da timpul inapoi tot asta as face. Incearca sa ma intelegi happy

| Fax a răspuns (pentru PissyAndre):

Eu la 11 ani ma jucam cu papusile..nu aveam "gelozii", sau "relatii".e o varsta pentru toate.

| Bebbe133 a răspuns (pentru PissyAndre):

Mai tarziu o sa iti para rau chiar daca acum ti se pare ca va iubiti enorm, o data si o data o sa se termine si o regreti mult ce ai facut si daca ai da timpul inapoi nu ai mai face greseala asta :*

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru PissyAndre):

Sper să fii conștientă de toate riscurile atunci!
La 13 ani să nu te aștepți că riscurile sunt mici la fel ca vârsta ta...

| PissyAndre explică (pentru Bebbe133):

Pai cam asta e povestea noastra : In cls a 6-a am picat cu el in banca. Nejucam, ne alintam, ne placeam reciproc da ne era frica sa spunem asta.In al 2-lea semestru din cls 6-a o fata mai usuratica, nu dau nume a inceput sa il bage in seama, pentru ca pana atuncitoti baietii trebuiau sa fie ai ei. Adica pe bune vroia sa il dezbrace de tricou si etc in fata intregii clasa, da el mereu statea langa minewinking. EEEE pana acum 2 lunic in clasa 7-a ma cam ignorat pentru ca el a picat in banca cu un baiat iar eu am picat in banca cu dusmanca mea! EE toate rele pentru ca incepuse sa mearga cu fata aia in pauze si etc. Pana cand doamna de chimie, intro marti i-a dat lui un 5 pentru ca nu a stiut o problema. era furios si suparat si a inceput sa planga. eee baiatul ala l-am redescoperit pentru ca de cand incepuse cls a 7-a a fost mai grosolan. eee baiatul ala sensibil e cel de care m-am indragostit. si normal eu am incercat sal consolez. si citez
Eu : Nu trebuie sa plangi pentru un 5 la chimie, ana de exemplu (colega noastra) are 2 de 4 la ea si nu ia trecut nici unul
El : Tu nu sti cum e.
Eu : Ba sigur ca stiu dar tu nu esti baiatul ala de anul trecut
El : Eu sunt te asigur
Eu : Nu..esti altcineva..Baiatul acela isi traia viata din plin! Baiatul acela era mereu vesel si nu lasa un mic amanunt ca o nota sa ii intoarca viata pe dos! Baiatul acela..Pai... nici eu nu stiu..Doar nu l-am mai vazut de mult pe baiatul acela. Mi-e tare dor de el.
El : Dar sunt aici.
Eu : Poate fizic dar nu emotional.(i-am spus numele) tu te-ai uitat pe tine.
El : Nu. eu sunt baiatul.
Eu : Nu. nu tu esti baiatul de care m-am indragostit
El era ceva de cenul 0-0 si apoi ma luate repede in brate si mi-a spus sa nu il parasesc :* (si eu eram ceva de genu 0-0 pentru ca pana atunci nu ne mai imbratisasem decat de zile de nastere) apoi el m-a sarutat. si am ramas in clasa (toata lumea plecase pentru ca era ultima ora) imbratisati cam vreo 10 min de ne-a vazut si femeia de serviciu nu mai stia cum sa scape de noi laughing Apoi ne-am cuplat in secret. el mi-a daruit un colier si etc asta in 2-3-4 luni pana a venit o excursie. Am mers in excursie si in a 2 seara am avut discoteca. el fiind mai romantic, pe intuneric am plecat (eram la bran) sa ne plimbam pe poteciile de la pensiune happy era asa intuneric incat amindoi nu am vazut pe unde calcam si am cazut in piscina laughing... eee si am mers sa ne uscam in camere DIFERITE. Eu faceam un dus ..cand am iesit am vazut ca pe covor era el, cu 2 pahare de cola laughing si cu niste sendwisuri cu gem ca atara stia si el sa gateasca laughing si am mancat noi etc. si am inceput se ne uitam la fenomene stranii laughing A venit Andrei ( eun coleg) care a intrat pe fereastra si ne-a speriat exact cand venea fantoma laughing el a plecat si mie imi era frica. Asa ca i-am zis iubitului meu sa nu plece si sa doarma cu mine ca mi-e frica. ne-am schimbat noi in ''pijamale'' si am ''adormit'' imbratisati si am inceput sa ne ''jucam'' bineinteles ca cu acordul meu... Inainte de asta el nu a vrut pentru ca a zis ca el nu o sa faca nimic, chair daca in interiorul lui vrea (gen sex) ca sa imi faca rau (rau ca pot ramane insarcinata) dar i-am zis ca e ok. si am facut dragoste. si am adormit happy
Eu :

| Bebbe133 a răspuns (pentru PissyAndre):

Esti mica,pentru relatii sexuale. Nu mai repeta chestia asta,puteti fi impreuna si fara sa o faceti, ai atata timp in fata. Daca te respecti, o sa ti sigur cont de sfatul meu. Daca te iubeste, sta cu tine si fara sa o mai faceti, daca nu. inseamna ca a devenit interesat de sex mai mul! sad

| Bebbe133 a răspuns:

Eu iti dau un sfat mai bun decat cel la care ai dat funda si nu fac asta pentru funda ci pentru binele tau. In primul rand incearca sa o eviti pe fata asta si sa nu ii dai motive sa te barfeasca, las-o in pace si nu zice nimic de ea.I-ar daca iese barfa si te intreaba cineva nu recunoaste, dar nu te agita orea mult ca te dai de gol.Parintii tai o sa afle peste un an sau doi sau mai devreme dar o sa afle crede-ma pentru ca adevarul mereu iese la iveala, si eu am facut la fel ca tine si tot asa aveam o dusmanca, si exact ca tine. si pana la urma ai mei tot au aflat... aa si inca un sfat care nu are legatura cu ce ai intrebat : niciodata sa nu te iei dupa prietenul tau si sa faceti sex fara prezervativ fiindca lui ii place asa mai mult. Stii de ce? Pentru ca chiar daca el nu isi da drumul in tine si o scoate exact inainte sa ii vina sa isi dea drumul, el pe parcursul actului sexual elimina un lichid asemanator cu sperma fara sa isi dea seama, iar lichidul asta contine suficienti spermatozoizi cat sa ramai gravida. Si daca tu iti dai seama prea tarziu ca ai ramas nu mai ai ce face. Intelegi? Asa ca ai grija si protejeaza-te mereu!:*

| All3xAssAssInnSS a răspuns:

Pai te impaci cu ea si incerci din ce in ce sa o suporti si sa vb cu ea mult timp sa iesiti in oras daca ese mai multe sa fii pritena ei cum s-ar zice si daca zice nu cred ca ai ce face decat sa fii sclva ei ca sa nu zica

| AliceWonders a răspuns:

Negi si ii spui si lui sa nu recunoasca nimicwinking

| Andrrreeeea a răspuns:

In primul rand esti prea tanara sa intreti relati sexuale parinti tai stiu? Ma rog daca fata aceea zice poti sa incerci sa spui ca nu era vorba despre tine si iubitul tau sau asa ceva, sau pur si simplu te impaci cu ea si nu o sa mai spuna nimic. happy

| laurik90 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbiti. Macar incearca. Chiar daca te uraste, dar poate e intelegatoare. Ar fi nasol sa afle mai ales parintii tai.