Nu am facut ceva pana acum sa stiu prev bine dar din cate stiu si am citit stiu ca daca a ejacuat in pantaloni pe picior etc... nu e nici o problema pentru a ramane insarcinata trebuie sa lese in tine din nu stiu cate mii de... unu sau nu stiu trebuie sa ajunga in ovul. Ia multe chestii acum depinde si de femeie sunt unele care raman foarte usor altele care se chinuie si altele care nu pot face copii. Mie una mi se umfla sanii si ma dor unpic cu o saptamana inainte de menstruatie pe altele le dor spatele fie care are ceva dar cel ma bine e sa iti faci un test si sa astepti sa vezi daca iti vine si luna aceasta daca nu ar fi cel mai bine sa te duci la un ginecolog (doctor)ceva. Dupa parerea mea e ca nu trebuie sa te agiti, multa bafta si sper sa fie asa cum iti doresti:*
Da, e posibil sa fi ramas gravida daca ati facut sex neprotejat. Fa un test de sarcina si mergi la ginecolog pentru un consult.
Fa un test de sarcina si numai face sex neprotejat, pune-l sa isi puna prezervativ
Funda
Maica mea ce va mai place neprotejat..acum si daca ai ramas..asta e.e un copil..si o sa l iubesti
Da...cea mai mare posibilitate este sa fii insarcinata mai ales ca te dor si sanii si s'au umflat
Pai nu stiu sigur depinde de cat timp s-a intamplat asta...
dar cel mai sigur eu ti-as sugera un test de sarcina...bafta si spre binele tau sper sa nu fi ramas.
farcry444 întreabă: