Y: ooo da. spiritul de imperechere al unui pitecantrop.
P si Z: mai asteapta eu zic ca P. in general ala care se uita dar se blocheaza cand vorbeste cu tine.
PS. daca Y isi continua dansurile de imperechere iti propun sa iei in considerare un studiu de aprofundare al involutiei omului.
Tot ce este nou este frumos, ei te plac doar din departare si se uita la tine pentru ca nu au altceva mai bun. Cum esti si noua ar pune ei mana asa un pic pe pielea aia a ta de soparla au mama, ce zic ei "Te facem o retea?" Z cu P si cu Y, mai sunt si 3.
Dar Y are iubita...nu are sens
Ce nu are sens, ca are iubita. Pisama22s in gura ei pana la urma, o ibesc dar mai am nevoie si de altele, cel putin eu asa as fi daca as fi baiat. As pastra cei mai bun si mas distra cu cei mai rau. Asa fac si in realitate de altfel. Care-i faza? Cati ani ai daca ai pana in 17 e clar nu trebuie sa iti faci griji deloc, relatiile nu tin. S-ar putea sa ai noroc. Dar daca ai fi o tipa cu cap ia-i lasa pe aman2 in pace. La fel cum vei incerca tu sa il desparti pe ''Y'' el se va simti bine cu tine cam 2 saptamani apoi iti va reprosa. Mai sunt atatia baieti... de ce sa ranjesti si sa fi cu mucii in talpi pentru unul singur?! traieste-ti viata vei gasi altii si altii mai buni.
Pai baietii sunt asa si la noi a fost asa eu cu niste baieti "studiam" o noua "femela" sau "colega" in clasa si na iti dai seama toti ne uitam la ea ea se speria
si ne dadeam cu parerea cum era la scoala ei de ce s-ar fi mutat cum se poarta daca ea este pitipoanca asa sunt toti baietii studiaza noile fete si din astea dar nu inseamna ca si te plac.
La asta chiar nu ma gândisem mersi
Y este un porc! Z SI P vor pe fata noua, dar fata noua ar trebui sa nu ii bage in seama, pentru ca esti noua si cu cat mai mult ei vor astepta cu atat vei fi mai curtata, si mai bine pentru tine.Y Z P te plac!
Buna!
1. Avand in vedere ca baietii sunt imaturi (90% din ei), eu cred ca Y te place fiindca sentimentele lui sunt mai ''vizibilie'' decat ale lui P (la P cred ca-i doar simpatie, asa...)
2.Eu nu cred ca baietii sunt asa,stii,adica "Du-te P la fata asta si urmareste-o pentru mine!",nu,baietii nu sunt asa.Ei vor sa para fitosi,sa iasa in evidenta si cand sunt pusi sa recunoasca ca le place de o fata ei nu si nu Deci,eu cred ca te plac amandoi, si chestia cu urmaritul se face atunci cand si cel care e pus sa urmareasca fata o iubeste( pe respevtiva fata, in cazul nostru, tu), altfel nu.
3. Y, da, te place! Baietii astia uneori sunt cam ''porcusori'', adica isi insala iubitele si nu poti sa stii...
Sper ca te-am ajutat! Pup:*