|

Salut! Urgent, dau funda! Imi place de o fata si nu stiu daca si ea ma place. Mi-a dat anumite semne dar nu sunt atat de convins, asa ca o sa va spun cronologic:1. Eu stateam cu un coleg in a 2-a banca, iar crush-ul meu in a 3-a banca cu bff-ul, mai exact ele in spatele nostru. Si mereu imi arunca crush cerneala pe mine, apa, imi atingea parul etc.2. Diriginta ne-a mutat fata cu baiat la alegere iar crush-ul (atunci nu era) a vrut sa stea cu mine in banca, chiar daca mai sunt 2 - 3 colegi cu care se mai intelege. De atunci, cand eram in ora/pauza (mai rar) imi punea mana prin rar, dar nu asa de des ca nu mai era la spatele meu (si am parul lung btw) dar tot ne jucam cu cerneala amandoi, imi dadea cu piciorul ei peste al meu dar nu tare. Dupa ceva timp cand aveam posibilitatea sa ma mut in alta banca nu avea nimic cu mine, ca se muta cu bff-ul ei.3. Anul acesta, cand a reinceput scoala, acum 2-3 zile a inceput sa se uite la mine (prima zi). A 2-a zi la muzica s-a mutat in spatele meu si dupa ma striga, imi luase si ghiozdanul, pe langa ca mi-a si taiat din caietul de mate, a dat cu apa pe mine (putin). Si nu e timida, adica ma striga destul de tare in ora de muzica, si era foarte vesela. Astazi, la sport se uita la mine cand jucam fotball dar dupa s-a dus in sala. La finalul oreii se uita pe mine dar parca era suparata sau nervoasa (daca se uita la mine). In restul orelor se mai uita la mine, dar nu la fel de mult ca ieri, dar tot se uita.4. Mereu imi spune pe nume, uneori tipa la mine vesela pe numele meu. Se pune in spatele meu uneori la anumite ore.5. Astazi, la geografie m-am mutat in ultima banca pe randul ei, ea fiind in fata cu 2 banci iar cand nu scriam se uita pe mine, cand se intorcea isi rotea parul pe deget si tot se intorcea la mine, ba chiar mau vorbea cu colega ei dar cu ochii pe mine sa nu-mi dau seama.E destul de vesela in jurul meu si simt oarecum o conectare intre noi, dar tot am indoieli. Nu am dormit o noapte intreaga deoarece am stat cu gandul la ea.Credeti ca ma place? Si daca o sa ii zic si accepta o sa raman blocat si n-o sa stiu ce sa-i spun.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Depinde de cum este ea ca persoana.Am cunoscut fete care se comporta la fel de interesată cu toti băieții fara a-i placea in mod special unul. Observa-i comportamentul pe care îl are fata de tine in raport cu restul băieților. Daca este genul de persoană transparentă, da din punctul meu de vedere te place sau vrea sa petreacă mai mult timp cu tine.Nu-ti recomand sa mergi ca si copiii de grădiniță și sa-i zici :Buna mie imi place de tine, vrei sa fim impreuna? Poti sa-i arăți ca și tu empatizezi cu ea.Isi va da seama si o sa va apropiati si cunoașteți mult mai bine.Fa-i complimente si fii sincer si cand o sa consideri ca e momentul potrivit spune-i ca ai început să o placi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Se distreaza pe seama ta, doar stat. Cred ca tu o lasi sa_si bata joc de tine doar pentru ca esti in febra dragostei'
Alege pe cea mai urata fata de la tine din clasa, ai lasa-o sa-ti faca aceeasi chestii sau te ai simti deranjat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai pune intrebarea de cateva ori si poate vei gasi raspunsul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din gesturile pe care le face, se vede ca te place, bazandu-ma pe faptul ca aceste tachincari sunt specifice varstei adolescentine, in care in loc sa ii spui ca il placi, te joci cu el, il bazai.
Se poate si sa te vada doar ca pe un prieten, dar in acest caz asa s-ar fi purtat si cu alti colegi, iar din ce spui tu, iti cauta apropierea si atentia foarte des.
Vorbeste cu ea, iesiti in oras o data sa vezi si cum se poarta doar cand sunteti singuri. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă să îi faci anumite chestii adică sa te pui langa ea in unele ore sau in pauză sa o ei de gât (prietenește nu sa o strangi)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincera sa fiu asa sunt si eu cu cei 2 colegi ai mei de banca,dar nu imi place de ei?‍♀️
Acum depinde si de la persoana la persoana,dar daca nu esti sigur ca te place eu as zice sa nu o intrebi nimic pentru ca dupa numai s-ar strica relatia de prietenie dintre voi si lucrurile ar deveni ciudate
Mai bine incearca sa stai pe langa ea, cheam-o cu tine cand ai de mers undeva, mai tachineaz-o cate putin si vezi cum reactioneaza, sau ai putea sa o ingori cateva zile si sa ii urmaresti si atunci reactia, dar repet nu face lucrurile astea in exces pentru ca daca nu te place totul o sa devina ciudat pentru voi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează