Pai poate a scris la status asta pentru ca voia sa te faca geloasa. Daca s-a balbait asta inseamna ca avea emotii si cred ca s-a mai balbait pentru ca se "chinuia" sa iti spuna vorbe cat mai frumoase! Si poate ca dintre toate fetele tu l-ai cucerit. Daca de atunci te tachineaza chiar tine la tine si poate crede ca intr-o buna zi ii vei acorda o sansa .Eu zic ca te place sau poate chiar te iubeste. Funda?
.Eu zic ca te place sau poate chiar te iubeste. Funda? 

Nu stiu sigur daca el stie ca il plac..eu ma uit la el se uita la mine, i-am facut si eu cu mana, crezi ca stie ca il plac..adica la cat de indiferenta am fost eu in astea 6 luni....chiar nu l-am bagat in seama, eu crezand ca el chiar nu ma place da  uite ca el ma place? Deci ce crezi?

Eu cred ca de multe ori ochii te-au dau de gol 
  ..si chiar daca ai fost indiferenta oricum faceai un mic gest :nu mai vorbeai cand treceai pe langa el, te aranjai la par, te aranjai cand dadeai ochii intamplator cu el. si-a dat seama ca il placi pentru ca fara sa vrei asta ii dadeai(uneori)de inteles.Si poate ai mai spus la vreo cineva ca il cam placi si acel cineva a spus la atcineva si tot asa pana a ajuns vorba si pe la el
 ..si chiar daca ai fost indiferenta oricum faceai un mic gest :nu mai vorbeai cand treceai pe langa el, te aranjai la par, te aranjai cand dadeai ochii intamplator cu el. si-a dat seama ca il placi pentru ca fara sa vrei asta ii dadeai(uneori)de inteles.Si poate ai mai spus la vreo cineva ca il cam placi si acel cineva a spus la atcineva si tot asa pana a ajuns vorba si pe la el 

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă