Imi pare rau pentru tine
... Ai incercat sa vorbesti cu mama ta si sa-i zici sa discute cu tatal tau sa o lase mai moale? ea o sa te inteleaga si o sa te ajute. Tot ce pot sa zic e ca va trebui sa aveti multa rabdare cu el si multa putere pentru a putea trece peste moment mai dificile si daca va iubiti cu adevarat dragostea voastra va invinge tot raul din jur.
Bafta :*
Draga mea. Te cred ca esti disperata. Dar doamne sa te bataa:-s. Poate ca nu stia ce ai facut tu cu x`al tau si se gandea ca ati facut prostii si nu stiu ce. Eu cred ca ar fi bine sa te desparti de el pentru ca tot tu o sa o `incurci.` sau mai bine sa tineti legatura numai pe mess si
prin mesaje.
sa va intalniti prin parc undeva retras unde nu e nimeni.:* nu stiu draga mea am ramas :o. :X Bafta ai grija ce faci:X>
'''Normal ti-as spune:
-Cai cu 4 ani mai mare ca tine si daca nici tatal tu nu vrea despartitiva'''
-Dar daca este primul baiat in viata ta si va iubiti, eu as zice sa fugiti impreuna.Doar pentru un timp ca sa vada tatal tau cat de multi va iubiti ![]()
Mult noroc.
Tatal tau incearca sa te protejeze ca orice alt parinte. Tu ai scris mai sus ca e primul si e mai greu sa te desparti, gresit daca gandesti asa.Nu te gandi ca fiind primul trebuie sa stai o vesnicie cand simti ca nu te mai atrage lasa-l si nici ca trebuie sa sfarsesti relatia din cauza ca nu-i de acord tatal tau.De acum inainte trebuie sa fii mai grijulie si faptul ca a urcat sus la tine a fost o greseala imensa.Nu te intalnii cu el decat in locuri mai indepartate sa nu te poata vedea vbeste cu o colega sa spui ca mergi cu ea chesti din astea in caz ca verifica tatal tau.Si eu sunt cam in situatia ta, am primit si eu o bataita buna dar ma feresc mai rau ca de dracu acum
Vai ce nasol, presupun ca stai intr-un oras mic daca stie tot, cum sa te desparti de el mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala, sa nu il parasesti daca il iubesti cum v-ati intalnit pana acum nu va puteti vedea si de aici inainte (pe ascuns adica) cu grija si atentie fara exces si tata nu-si va da seama, cu mama nu te intelegi mai bine macar sa-ti tina cineva partea in cazu asta, vb cu ea daca nu ai facut-o mamele sunt mai intelegatoare orice ar fi si inca ceva pauzele lungi si lipsa de comunicare duce la despartire, baiatul se fa plictisi sa astepte
Hahahaha @MEMO : " eu as zice sa fugiti impreuna ".
Explica-i tatalui tau ca nu trebuie sa mai fie asa incuiat.
"Cretinul" ala ti-a dat sa mananci si ti-a oferit un acoperis deasupra capului timp de 16 ani. Poate stie el ce stie daca nu-i place ideea ca proasta de fii-sa sa si-o traga de la 16 ani. Copii tampiti!
Buna![]()
povestea ta este chiar impresionanta
eu sunt mult mai mica[ dar asta nu cont. fata de tine evident] si nu prea stiu cum e sa ai un prieten dar sa revenim la povestea ta ca nu e vorba de mine acum
e adevarat ca e putin mai mare decat tine ceea ce il face pe tatal tau mai greu de linistit, dar capul sus inca nu e sfarsitul lumii :d ar trebui sa discuti deschis cu tatal tau si sa ii zice ce se intampla; nu cred ca ar intelege asta pana la urma doar tu sti ce e in inima ta in momentul de fata :d
iar prietenul tau va intelege ce se intampla [ si baniesc ca nu vrei sa te desparti de el] poate la 18 ani te va lasa sa faci ce vrei
Mult Succes
fundita?
; xx va rog
Imi pare rau pentru tine.
Si de ce tocmai un iubit de 20
si + de asta ti-ai mai inceput si viata sexuala?!
fetele astea...
Are dreptate si tatal tau... e prea mare pentru tine
.
Gandeste, voi o sa intrerupeti relatia un timp, el isi gaseste o fata de varsta lui si tu cand vrei sa reiei relatia nu va mai accepta
.