|

Buna TPU, vreau sa va cer un sfat /parere, am 17 ani, am o relatie de 7 luni. Tin sa va spun ca inca sunt virgina, prietenul meu nu m-a presat niciodata cu asa ceva, au fost doar atingeri, as vrea sa am primul contact cu el, stiu ca este o intrebare foarte stupida dar doare tare prima data? Adica simti placere imediat dupa durere? Am citit foarte mult despre aceste lucruri... dar as avea nevoie de cateva sfaturi... chiar imi doresc sa fac asta cu el dar imi este putin frica. Mai tin sa spun ca ma "aprinde " sa zic asa foarte tare un simplu sarut pe gat.

Fara glume proaste va rog! Multumesc!

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu simti placere imediat dupa durerea ruperii himenului, ca nu o usa si treci dincolo, din hol in living!
Placerea se invata, pe de o parte, in timp, cu finete si delicatete, iar pe de alta parte, nu toate pieile. tesuturile au aceeasi sensibilitate senzoriala specifica a placerii la atingere, frecare si mangaiere!
Cei mai bine este sa faceti Petting cateva luni, sa invatati sa va cunoasteti corpul si cum reactioneaza la toata gama de atingeri si mangaieri si saruturi, si abia apoi si sexul!
In Petting se face orice (nu si anal!) - deci si sex oral - dar fara penetrarea vaginului cu penisul!

| a răspuns:

Bea puțin ca să fii puțin amorțită să nu mai simți așa tare, lubrifiant, și preludiu lung și o să fie mai suportabil big grin

| a răspuns:

Daca ai un preludiu foarte bun si esti excitata si umezita foarte bine, durerea nu este nici pe departe atat de mare pe cat o zugravesc unii pe aici.

| a răspuns:

Daca nu ai practicat niciodata masturbarea intravaginala adica asa numita ''degetica'' efectuata cu 2 degete, atunci canalul vaginal este intact si extrem de stramt cu diametrul in jur de doar 6-8 mm. In astfel de situatii durerea care este resimtita in timpul penetrarii poate fi extrem de mare uneori insuportabila, mai ales in cazul in care preludiul este scurt, prost executat si daca mai ai si norocul ca iubitul tau sa fie bine dotat. Dar daca ai practicat masturbarea intravaginala si canalul din vaginul tau este chiar si intr-o mica masura largit si daca dezvirginarea va fi efectuata cu prezervativ montat pe penis, ceea ce reduce intr-o foarte mare masura durerea, doar in acel caz apare posibilitatea ca dupa cateva acte sexuale, sa incepi sa simti atat placerea cat si satisfactia oferita de actul sexual. Multa sanatate!

| a răspuns:

Dacă încă ai dubii nu te grăbi, mai târziu s-ar putea să regreți.

| a răspuns:

Eu zic să mai aștepți. Presimt că relația nu o să țină mult.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Dacă te aprinzi tare, adică te exciti tare, este foarte bine. Preludiul, cu excitația, cu dorința, fără grabă din partea ambilor parteneri, va duce la un act plăcut și intens. Durere ori va fi puțin, sau deloc, ori va fi, dar cu ajutorul excitarii, vei trece foarte bine peste durere. Ceva amestecat cu puțină durere dar și plăcere care te va face să nu renunți.

| a răspuns:

Mai ai răbdare s-ar putea să regreți.